Clinical Research

Home/Clinical Research

Clinical Research

De medewerkers op de afdeling clinical research vormen een sleutelpositie binnen de uitvoering van geneesmiddelenonderzoek in Nederland. Zij bewaken de kwaliteit van het onderzoek en de waarborging van de veiligheid voor de patiënt. Hier komt heel veel bij kijken. Zij moeten op de hoogte zijn van alle regelgeving en hebben intensief contact met onderzoeksartsen en verpleegkundigen binnen het ziekenhuis.

Om jou, als medewerker clinops te ondersteunen en te ontwikkelen heeft de Smelt Academy een breed aanbod voor zowel de startende CRA alsook voor de ervaren clinical project leader.

Wat kun je van de Smelt Academy verwachten?

  • Het enige trainingsbureau met ervaring in de farmaceutische industrie
  • Het behalen van het GCP-certificaat door het volgen van online modules
  • Het ontwikkelen en versterken van de benodigde competenties aan de hand van toegesneden casuïstiek

 

Aanbod

Smelt Academy biedt complete opleidingen op diverse niveaus, kennis-en vaardiheidstrainingen en masterclasses. De trainingen worden online, klassikaal of blended gegeven. Zie hieronder het complete overzicht voor Clinical Operations:

Heb je een vraag over een van onze trainingen, of kun je niet vinden wat je zoekt, we helpen je graag verder. Laat hier je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Hartelijk dank namens het team van de Smelt Academy

Monique Merijn Ron Judith en Barbara

.


Binnenkort in Smelt Career Center

Workshop: Netwerken & Personal Branding 25 mrt 2019

Je wilt jezelf laten zien tijdens een netwerkbijeenkomst? Het geheim is een helder persoonlijk profiel waarmee je zichtbaar bent. In deze training gaan we op zoek naar je kracht, ontdekken we hoe anderen je zien en leer je hoe je jezelf op een authentieke manier presenteert.

Lees meer

Vergoeding van geneesmiddelen 26 mrt 2019

De vergoeding van (dure) geneesmiddelen; Er is veel om te doen in de politiek en media. Welke strategieën zijn er, hoe werkt het systeem in Nederland en wie is wie in deze complexe omgeving?. Onze trainer schept overzicht en duidelijkheid in de materie en geeft je een gedegen basis om je werk binnen de farmaceutische industrie goed te kunnen doen.

Lees meer

Beinvloeden 28 mrt 2019

Je hebt formeel geen macht maar je wilt wel zaken voor elkaar krijgen. Hoe doe je dat op een manier die bij jou past? Ontdek de kracht van jouw beïnvloedingsstijl in deze workshop en ervaar hoe je dit kunt aanpassen aan je gesprekspartner.

Lees meer