Clinical Research

Home/Clinical Research

Clinical Research

De medewerkers op de afdeling clinical research vormen een sleutelpositie binnen de uitvoering van geneesmiddelenonderzoek in Nederland. Zij bewaken de kwaliteit van het onderzoek en de waarborging van de veiligheid voor de patiënt. Hier komt heel veel bij kijken. Zij moeten op de hoogte zijn van alle regelgeving en hebben intensief contact met onderzoeksartsen en verpleegkundigen binnen het ziekenhuis.

Om jou, als medewerker clinops te ondersteunen en te ontwikkelen heeft de Smelt Academy een breed aanbod voor zowel de startende CRA alsook voor de ervaren clinical project leader.

Wat kun je van de Smelt Academy verwachten?

  • Het enige trainingsbureau met ervaring in de farmaceutische industrie
  • Het behalen van het GCP-certificaat door het volgen van online modules
  • Het ontwikkelen en versterken van de benodigde competenties aan de hand van toegesneden casuïstiek

 

Aanbod

Smelt Academy biedt complete opleidingen op diverse niveaus, kennis-en vaardiheidstrainingen en masterclasses. De trainingen worden online, klassikaal of blended gegeven. Zie hieronder het complete overzicht voor Clinical Operations:

Wil je weten welke training of opleiding het beste past bij jouw ambitie en carrière plan? Neem dan contact op voor een persoonlijk adviesgesprek.


Binnenkort in Smelt Career Center

Trainee programma Medical - start 17 jan 2019

Ben jij een starter op de medische afdeling dan komt er behoorlijk veel op je af. Met deze volledige opleiding van de Smelt Academy wordt je in 10 modules klaar gestoomd voor deze enerverende branche.

Lees meer

Feedback geven & ontvangen 25 jan 2019

Een betere samenwerking met je collega's en of klant door een heldere en respectvolle manier van feedback geven (én ontvangen).

Lees meer

Workshop: Je talenten in kaart brengen 28 jan 2019

Wist jij dat de grootste kans op een burn out ligt in werk doen waar je niet goed in bent of waarin je je niet prettig voelt. Ontdek waar jouw talenten liggen en leer ze meer in te zetten zodat jij elke dag met energie naar je werk gaat. In deze training gaan we actief aan de slag met jouw talenten in kaart te brengen en vergroot je je employability

Lees meer