Clinical Research

Home/Clinical Research

Clinical Research

Het opleidingsprogramma Perfect Start Clinical Research is ontwikkeld voor medewerkers binnen het klinisch (geneesmiddelen)onderzoek . Dit curriculum bestaat uit interactieve e-learning lesmodules, praktijkopdrachten,  e-examens en klassikale verdiepingssessies.

Met het volgen van de PSCR:

  • behaal je binnen een week het GCP-certificaat door het volgen van online modules
  • leer je het vak van de clinical research associate (CRA) door het volgen van klassikale trainingen
  • ontwikkel en versterk je de benodigde competenties aan de hand van toegesneden casuïstiek
Meer info
02F55710

Courses

Masterclass: Update CGR

Leer van een expert!
Aan de hand van voorbeelden uit de praktijk bespreekt mr. Gertie Lintjens, werkzaam bij CMS Derks Star Busmann, de wijzigingen in 2018 binnen de CGR-regels.

Trainee Programma Medical: Fundamentals

Ben jij een starter op de medische afdeling dan komt er behoorlijk veel op je af. Met deze volledige opleiding van de Smelt Academy wordt je in 10 modules klaar gestoomd voor deze enerverende branche.

Training Medische Statistiek

Als medewerker op de medische afdeling draait je werk veelal om geneesmiddelenonderzoek. Daarbij zijn vaardigheden om dit onderzoek kritisch te beoordelen naar de effectiviteit van de therapeutische interventies van essentieel belang. Kun je hierin wat scholing gebruiken? Dan geeft dit trainingsprogramma, ontwikkeld in samenwerking met prof.dr. Jan Tijssen de juiste bagage om je functie goed uit te voeren.

Ben je werkzaam op een andere afdeling binnen de farma en heb je ook behoefte om juist hierin geschoold te worden? Je bent van harte welkom.

Trainee programma Medical – Projectmanagement

Organisaties willen steeds meer concrete resultaten in een beperkte tijd en is de markt continue aan verandering onderhevig. Dit zorgt ervoor dat de oude manier van werken niet meer voldoet. Projectmanagement en projectmatig werken is dan vaak de beste manier om resultaten te bereiken. Maar hoe zorg je er nu voor dat je in de dagelijkse hectiek van je werk van elk project ook echt een succes maakt. In de 2e fase van het trainee programma medical gaan we hier uitgebreid op in.

Masterclass: Prinsjesdag en Miljoenennota

Direct na Prinsjesdag neemt spreker Michiel Verkoulen je mee door de belangrijkste zaken binnen de miljoenennota. Zo ben je in één middag weer volledig op de hoogte van alle beleidsplannen binnen de gezondheidszorg.

Good Clinical Practice

De basistraining voor elke CRA. Een compleet trainingsprogamma om medewerkers op te leiden in het begeleiden van klinisch onderzoek. De eerste stap hierbij is het behalen van het GCP-certificaat.

Training: Update GCP

Als je werkzaam bent binnen het klinisch onderzoek is werken volgens de GCP richtlijnen van het hoogste belang. Het is goed om jaarlijks jezelf hierin bij te spijkeren. Waar doen we het allemaal voor; wat zijn de belangrijkste zaken en wat is er veranderd? In deze update krijg je in één middag een refreshment van je kennis.

online module: Pharmaco Vigilantie in de dagelijkse praktijk

Iedere medewerker van een farmaceut is verantwoordelijk voor het melden van een bijwerking. Of u nu in gesprek bent met de arts of op een feestje staat; het compliant handelen in dit geval is van het grootste belang.

Online module: Site Monitoring I De Basis

Een training voor iedereen die betrokken is bij het monitoren van een klinisch studie en regelmatig de deelnemende centra bezoekt. Over het voorbereiden van een visit en de taken en verantwoordelijk heden van de monitor.

Online module: Site Monitoring II De Praktijk

Het vervolg op de training monitoring I. Als CRA of monitor in het ziekenhuis ga je in deze training dieper in op de materie en weet je wat er allemaal komt kijken bij het sluiten van een studie.