Clinical Research

Home/Clinical Research

Clinical Research

De medewerkers op de afdeling clinical research vormen een sleutelpositie binnen de uitvoering van geneesmiddelenonderzoek in Nederland. Zij bewaken de kwaliteit van het onderzoek en de waarborging van de veiligheid voor de patiënt. Hier komt heel veel bij kijken. Zij moeten op de hoogte zijn van alle regelgeving en hebben intensief contact met onderzoeksartsen en verpleegkundigen binnen het ziekenhuis.

Om jou, als medewerker clinops te ondersteunen en te ontwikkelen heeft de Smelt Academy een breed aanbod voor zowel de startende CRA alsook voor de ervaren clinical project leader.

Wat kun je van de Smelt Academy verwachten?

  • Het enige trainingsbureau met ervaring in de farmaceutische industrie
  • Het behalen van het GCP-certificaat door het volgen van online modules
  • Het ontwikkelen en versterken van de benodigde competenties aan de hand van toegesneden casuïstiek

 

Aanbod

Smelt Academy biedt complete opleidingen op diverse niveaus, kennis-en vaardiheidstrainingen en masterclasses. De trainingen worden online, klassikaal of blended gegeven. Zie hieronder het complete overzicht voor Clinical Operations:

Heb je een vraag over een van onze trainingen, of kun je niet vinden wat je zoekt, we helpen je graag verder. Laat hier je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Hartelijk dank namens het team van de Smelt Academy

Monique Merijn Ron Judith en Barbara

.


Binnenkort in Smelt Career Center

Training: Innovaties in de gezondheidszorg 20 mei 2019

Binnen de zorg verandert er veel. Om goede zorg en ondersteuning te blijven bieden wordt de inzet van technologieën en digitale middelen zoals e-health, domotica en robotica steeds belangrijker. In deze training verdiep je je in de belangrijkste innovaties in de zorg. Ook verdiep je je in het maatschappelijk belang van zorginnovaties en het meest recente overheidsbeleid.

Lees meer

Masterclass: Update Financiering van de Nederlandse zorg 27 mei 2019

De gezondheidszorg en haar deelmarkten staan geen dag stil. Politieke ontwikkelingen, maatschappelijke opinie en steeds strengere eisen door toezichthouders maken deze markt dynamisch en uitdagend. Dit alles vraagt om ondernemerschap, creativiteit en aanpassingsvermogen. Met deze blended training verschaft u inzicht in deze complexe materie en kunt u de opgedane kennis toepassen in de context van uw dagelijkse werk.

Lees meer

Masterclass Marketing: 'Identificeren van touchpoints' 28 mei 2019

De masterclass 'identificeren van touchpoints' uit de reeks marketing leadership trainingen voor life sciences & health ....

Lees meer