Clinical Research Training

Home/Clinical Research Training

De medewerkers op de afdeling clinical research vormen een sleutelpositie binnen de uitvoering van geneesmiddelenonderzoek in Nederland. Zij bewaken de kwaliteit van het onderzoek en de waarborging van de veiligheid voor de patiënt. Hier komt heel veel bij kijken. Zij moeten op de hoogte zijn van alle regelgeving en hebben intensief contact met onderzoeksartsen en verpleegkundigen binnen het ziekenhuis.

Om jou, als medewerker clinops te ondersteunen en te ontwikkelen heeft de Smelt Academy een breed aanbod voor zowel de startende CRA alsook voor de ervaren clinical project leader.

Wat kun je van de Smelt Academy verwachten?

  • Het enige trainingsbureau met ervaring in de farmaceutische industrie
  • Het behalen van het GCP-certificaat door het volgen van online modules
  • Het ontwikkelen en versterken van de benodigde competenties aan de hand van toegesneden casuïstiek

 

Aanbod

Smelt Academy biedt complete opleidingen op diverse niveaus, kennis-en vaardiheidstrainingen en masterclasses. De trainingen worden online, klassikaal of blended gegeven. Zie hieronder het complete overzicht voor Clinical Operations:

Heb je een vraag over een van onze trainingen, of kun je niet vinden wat je zoekt, we helpen je graag verder. Laat hier je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Hartelijk dank namens het team van de Smelt Academy

Merijn, Ron, Judith en Barbara

.