Deze masterclass geeft je inzicht in en handvatten om een optimale strategie te ontwikkelen voor jouw unieke product in ieder afzonderlijk ziekenhuis. Het doel is er aan bij te dragen dat de patient access krijgt tot jouw innovatieve product.

card image

Judith Palinckx

Projectleider
+31(0)35 - 543 00 21

Wat moet er gebeuren in het ziekenhuis als jouw geneesmiddel of therapie toegelaten is op de markt? Er is markt authorisatie, er is een prijs en/ of vergoeding…. en nu het ziekenhuis.
Deze laatste stap is cruciaal en vergt wederom een strategische planning.
Wie is er in het ziekenhuis werkelijk betrokken bij de besluitvorming. Welke belangen hebben de stakeholders in het ziekenhuis. Met wie moet je samenwerken, hoe en wanneer.

Deze vragen vormen de basis van de interactieve workshop die Bas van der Mierden verzorgt.
Het betreft workshop een kleinschalig van opzet. Het is de bedoeling dat dit de interactie bevordert en ruimte geeft om op vragen van de cursisten te beantwoorden. Deelnemers worden uitgenodigd hun vragen van te voren in te zenden.

Patiënt Access is gerelateerd met de volgende onderwerpen:

  • beleidsmaatregelen die impact hebben op het ziekenhuis
  • dynamiek in en om het ziekenhuis
  • contractering van het ziekenhuis
  • rol van de zorgverzekeraar

Hoe ga jij als afgevaardigde van het farmaceutisch bedrijf hier juist wel of juist niet op inspelen.

Een praktische masterclass met veel voorbeelden uit de praktijk en een schat aan kennis en ervaring van Bas van der Mierden

Facts

Doelgroep:De workshop is bij uitstek geschikt voor iedereen in de geneesmiddelenindustrie die vanuit zijn of haar rol de toegang tot geneesmiddelen voor de patient wil bevorderen.

Afdelingen binnen de geneesmiddelenindustrie die zich hier voor in zetten zijn de market access afdelingen, de sales afdelingen, Medical science liaisons, en marketeers.



Heb je vragen over de training en of deze aansluit op jouw leerbehoefte, neem dan contact op met de Smelt Academy 035 543 00 21 of training@smelt.nl

Wij helpen je graag verder.
Duur:1 dagdeel
Vorm:Klassikale Masterclass
Tijd:9.00 uur ontvangst tot 12.30 uur en aansluitend nog een lunch
Locatie:Olympia 2G Hilversum
Lunch / diner:Lunch is inbegrepen
Competenties:Persoonlijke effectiviteit, Sales effectiviteit, Samenwerking
Kosten:€ 395,00

De heer drs Bas van der Mierden

  • Nog geen data bekend

Houd mij op de hoogte