Digitale ontwikkelingen gaan vaak sneller dan bedrijven daar op in kunnen spelen, terwijl mensen dat wel verwachten. Digital is de reden dat de helft van de Fortune 500 bedrijven verdwenen zijn sinds 2000. Om relevant te blijven is vernieuwing noodzakelijk, maar veel organisaties zijn hier niet op ingericht en beschikken niet over de juiste digitale en creatieve vaardigheden.

card image

Michel van de Beek

Trainer
+31(0)35 - 543 00 21

Ontwikkelingen gaan heel snel. Vaak veel sneller dan huisartsen en organisaties daar op in kunnen spelen. Terwijl mensen dat steeds vaker wel verwachten.

Om relevant te blijven is continue vernieuwing noodzakelijk.  Maar organisaties zijn hier nog niet op ingericht. Het overzicht ontbreekt en veel huisartsen vrezen dat ontwikkelingen sneller gaan dan hun kennis, vaardigheden en competenties toelaten.

De masterclass digitale transformatie helpt je om meer grip te krijgen op wat er speelt. Op leuke en interactieve manier gaan we aan de gang met digitale ontwikkelingen, technologieën en emerging trends. Werken we mogelijke scenario’s uit en evalueren we wat mogelijke effecten zijn voor jouw cliënten, jezelf, jouw organisatie en onderneming. Tot slot evalueren we aan de hand van de inzichten waar uitdagingen en kansen liggen. En wat je zou moeten doen om die kansen te kunnen benutten.

Deze masterclass geeft de high lights weer van de ontwikkelingen binnen Digitale Transformatie. Wil je je hier meer in verdiepen zodat je goed voorbereid bent op de veranderingen die gaan komen schrijf je dan in voor de module Digitale Transformatie, deze is onderdeel van de opleiding Bedrijfskunde. De kosten voor deelname aan de Masterclass worden dan in mindering gebracht

Facts

Doelgroep:Medewerkers in life sciences & health met minimaal 5 jaar werkervaring
Duur:3 uur
Vorm:Masterclass, klassikaal
Tijd:Aanvang 15:00 uur en einde omstreeks 18:00 uur
Locatie:Virtuele klassikale training vanuit Baarn

Smelt Career Center

Amalialaan 126-B

Baarn

035-5430021
Lunch / diner:n.v.t.
Competenties:
Kosten:€ 295,- neem je een collega meeneemt dan krijg je 50% korting op de inschrijfprijs (voor interim professionals die lid zijn van Smelt Interim Platform gelden gereduceerde tarieven)

Drs. Michel van de Beek MBA, apotheker, HealthVisionars

Michel van de Beek -van origine apotheker- inmiddels bedrijfs- en organisatiekundige. Michel is pionier, ervaringsdeskundige en expert op het gebied van (digitale) innovatie en transformatie in de zorg. Hij helpt zorgverleners en -organisaties bij digitale transformatie.

  • Nog geen data bekend

Houd mij op de hoogte