Deze masterclass is onmisbaar voor iedereen werkzaam in de life sciences & health die samenwerking zoeken in de eerste lijn.

card image

Ron de Vries

Trainer
+31(0)35 - 543 00 21

Nu de toegankelijkheid van huisartsen naar een historisch dieptepunt is gedaald, komen zorggroepen en regio-organisaties in beeld als gesprekspartner. De transitie van zorggroepen naar regio-organisaties is in volle gang. Waar lopen regio-organisaties tegenaan, wat zijn hun doelstellingen en waar liggen mogelijk aanknopingspunten voor samenwerking?

 

 

 

Met de e-learning “Stakeholders uitgelicht, de wereld van de huisarts” bent u helemaal op de hoogte van de organisatie van de eerste lijn, en goed voorbereid op de de masterclass.

 

Facts

Doelgroep:Medewerkers life sciences & health
Duur:2,5 uur
Vorm:Blended: online + klassikale bijeenkomst
Tijd:Aanvang 14:30 uur en einde omstreeks 17:30 uur
Locatie:Smelt Career Center

Amalialaan 126-B

Baarn

035-5430021
Lunch / diner:n.v.t.
Competenties:
Kosten:€ 225,- incl. online module € 475,- ( voor interim professionals die lid zijn van het interim platform gelden gereduceerde tarieven)

Sam Siemssen, directeur/bestuurder van Stichting Gezondheidscentra Nijkerk, geeft tijdens deze masterclass inzicht in de wereld van zorggroepen en regio-organisaties, en geeft praktische adviezen over samenwerking.

 

  • Nog geen data bekend

Houd mij op de hoogte