Sales en Marketing

Home/Sales en Marketing

Sales en Marketing

De salesfuncties zijn een belangrijke schakel tussen innoverende farmaceuten en de zorgverleners. Naast gedegen medische kennis moet je ook thuis zijn in de veranderende wereld van de Nederlandse zorg en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen.

Om jou, als sales medewerker, te ondersteunen en te ontwikkelen heeft de Smelt Academy een breed aanbod voor zowel de startende artsenbezoeker alsook voor de ervaren key account manager.

Wat kun je van de Smelt Academy verwachten

  • Het enige trainingsbureau met jarenlange ervaring in de farmaceutische industrie
  • Het opdoen van kennis welke direct toegepast kan worden in je dagelijkse werk
  • Het ontwikkelen en versterken van de benodigde competenties aan de hand van toegesneden casuïstiek
  • Slagvaardiger je werk uit kunnen voeren.
  • Toegang tot netwerk (hoogleraren, consultancy partijen, experts in bepaalde vakgebieden)

Aanbod

Smelt Academy biedt complete opleidingen op diverse niveaus, kennis-en vaardiheidstrainingen en masterclasses. De trainingen worden online, klassikaal of blended gegeven. Zie hieronder het complete overzicht voor Sales & Marketing:

Houd me op de hoogte.

Wil je weten welke training of opleiding het beste past bij jouw ambitie en carrière plan? Neem dan contact op voor een persoonlijk adviesgesprek.


Binnenkort in Smelt Career Center

Trainee programma Medical - start 17 jan 2019

Ben jij een starter op de medische afdeling dan komt er behoorlijk veel op je af. Met deze volledige opleiding van de Smelt Academy wordt je in 10 modules klaar gestoomd voor deze enerverende branche.

Lees meer

Feedback geven & ontvangen 25 jan 2019

Een betere samenwerking met je collega's en of klant door een heldere en respectvolle manier van feedback geven (én ontvangen).

Lees meer

Workshop: Je talenten in kaart brengen 28 jan 2019

Wist jij dat de grootste kans op een burn out ligt in werk doen waar je niet goed in bent of waarin je je niet prettig voelt. Ontdek waar jouw talenten liggen en leer ze meer in te zetten zodat jij elke dag met energie naar je werk gaat. In deze training gaan we actief aan de slag met jouw talenten in kaart te brengen en vergroot je je employability

Lees meer