Interim Academy

Home/Interim Academy

Interim Academy

Er is veel werk voor interimmers maar ook steeds meer concurrentie. Om je te onderscheiden in deze groeiende markt is persoonlijke ontwikkeling essentieel zodat jij, naast je vakinhoudelijke kennis, ook steeds over de juiste vaardigheden en competenties beschikt om:

  • Nieuwe opdrachten te verwerven
  • Van toegevoegde waarde te zijn én te blijven voor je opdrachtgevers
  • Up to date te zijn over belangrijke wet- en regelgeving

Speciaal voor interimmers binnen de farmaceutische industrie heeft Smelt de Interim Academy opgericht en biedt een compleet trainingsprogramma waarmee jij je als zzp-er kunt onderscheiden en je marktwaarde kunt vergroten.

Wat kun je van de trainingen verwachten?

  • Kennis en vaardigheden op het gebied van changemanagement en Lean Six Sigma
  • Versterken van leiderschapscompetenties
  • Actuele kennis van relevante wet-en regelgeving
  • Professionalisering van projectvoorstellen en contracten
  • Vergroten van je netwerk

Voor wie is de Interim Academy bedoeld?

Startende of ervaren ZZP-ers met (ruime) ervaring in de farmaceutische of device-industrie zijn van harte welkom. De trainingen zijn functie-oververschrijdend, dus interessant voor zowel medical als sales-marketing gerichte ZZP-ers

Aanbod

De Interim Academy biedt een combinatie van netwerkbijeenkomsten, update sessies en trainingen.

Heb je een vraag over een van onze trainingen, of kun je niet vinden wat je zoekt, we helpen je graag verder. Laat hier je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Hartelijk dank namens het team van de Smelt Academy

Monique Merijn Ron Judith en Barbara


Binnenkort in Smelt Career Center

Workshop: Netwerken & Personal Branding 25 mrt 2019

Je wilt jezelf laten zien tijdens een netwerkbijeenkomst? Het geheim is een helder persoonlijk profiel waarmee je zichtbaar bent. In deze training gaan we op zoek naar je kracht, ontdekken we hoe anderen je zien en leer je hoe je jezelf op een authentieke manier presenteert.

Lees meer

Vergoeding van geneesmiddelen 26 mrt 2019

De vergoeding van (dure) geneesmiddelen; Er is veel om te doen in de politiek en media. Welke strategieën zijn er, hoe werkt het systeem in Nederland en wie is wie in deze complexe omgeving?. Onze trainer schept overzicht en duidelijkheid in de materie en geeft je een gedegen basis om je werk binnen de farmaceutische industrie goed te kunnen doen.

Lees meer

Beinvloeden 28 mrt 2019

Je hebt formeel geen macht maar je wilt wel zaken voor elkaar krijgen. Hoe doe je dat op een manier die bij jou past? Ontdek de kracht van jouw beïnvloedingsstijl in deze workshop en ervaar hoe je dit kunt aanpassen aan je gesprekspartner.

Lees meer