Interim Academy

Home/Interim Academy

Interim Academy

Er is veel werk voor interimmers maar ook steeds meer concurrentie. Om je te onderscheiden in deze groeiende markt is persoonlijke ontwikkeling essentieel zodat jij, naast je vakinhoudelijke kennis, ook steeds over de juiste vaardigheden en competenties beschikt om:

  • Nieuwe opdrachten te verwerven
  • Van toegevoegde waarde te zijn én te blijven voor je opdrachtgevers
  • Up to date te zijn over belangrijke wet- en regelgeving

Speciaal voor interimmers binnen de farmaceutische industrie heeft Smelt de Interim Academy opgericht en biedt een compleet trainingsprogramma waarmee jij je als zzp-er kunt onderscheiden en je marktwaarde kunt vergroten.

Wat kun je van de trainingen verwachten?

  • Kennis en vaardigheden op het gebied van changemanagement en Lean Six Sigma
  • Versterken van leiderschapscompetenties
  • Actuele kennis van relevante wet-en regelgeving
  • Professionalisering van projectvoorstellen en contracten
  • Vergroten van je netwerk

Voor wie is de Interim Academy bedoeld?

Startende of ervaren ZZP-ers met (ruime) ervaring in de farmaceutische of device-industrie zijn van harte welkom. De trainingen zijn functie-oververschrijdend, dus interessant voor zowel medical als sales-marketing gerichte ZZP-ers

Aanbod

De Interim Academy biedt een combinatie van netwerkbijeenkomsten, update sessies en trainingen.

Heb je een vraag over een van onze trainingen, of kun je niet vinden wat je zoekt, we helpen je graag verder. Laat hier je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Hartelijk dank namens het team van de Smelt Academy

Monique Merijn Ron Judith en Barbara


Binnenkort in Smelt Career Center

Training: Innovaties in de gezondheidszorg 20 mei 2019

Binnen de zorg verandert er veel. Om goede zorg en ondersteuning te blijven bieden wordt de inzet van technologieën en digitale middelen zoals e-health, domotica en robotica steeds belangrijker. In deze training verdiep je je in de belangrijkste innovaties in de zorg. Ook verdiep je je in het maatschappelijk belang van zorginnovaties en het meest recente overheidsbeleid.

Lees meer

Masterclass: Update Financiering van de Nederlandse zorg 27 mei 2019

De gezondheidszorg en haar deelmarkten staan geen dag stil. Politieke ontwikkelingen, maatschappelijke opinie en steeds strengere eisen door toezichthouders maken deze markt dynamisch en uitdagend. Dit alles vraagt om ondernemerschap, creativiteit en aanpassingsvermogen. Met deze blended training verschaft u inzicht in deze complexe materie en kunt u de opgedane kennis toepassen in de context van uw dagelijkse werk.

Lees meer

Masterclass Marketing: 'Identificeren van touchpoints' 28 mei 2019

De masterclass 'identificeren van touchpoints' uit de reeks marketing leadership trainingen voor life sciences & health ....

Lees meer