Interim Academy

Home/Interim Academy

Interim Academy

Er is veel werk voor interimmers maar ook steeds meer concurrentie. Om je te onderscheiden in deze groeiende markt is persoonlijke ontwikkeling essentieel zodat jij, naast je vakinhoudelijke kennis, ook steeds over de juiste vaardigheden en competenties beschikt om:

  • Nieuwe opdrachten te verwerven
  • Van toegevoegde waarde te zijn én te blijven voor je opdrachtgevers
  • Up to date te zijn over belangrijke wet- en regelgeving

Speciaal voor interimmers binnen de farmaceutische industrie heeft Smelt de Interim Academy opgericht en biedt een compleet trainingsprogramma waarmee jij je als zzp-er kunt onderscheiden en je marktwaarde kunt vergroten.

Wat kun je van de trainingen verwachten?

  • Kennis en vaardigheden op het gebied van changemanagement en Lean Six Sigma
  • Versterken van leiderschapscompetenties
  • Actuele kennis van relevante wet-en regelgeving
  • Professionalisering van projectvoorstellen en contracten
  • Vergroten van je netwerk

Voor wie is de Interim Academy bedoeld?

Startende of ervaren ZZP-ers met (ruime) ervaring in de farmaceutische of device-industrie zijn van harte welkom. De trainingen zijn functie-oververschrijdend, dus interessant voor zowel medical als sales-marketing gerichte ZZP-ers

Aanbod

De Interim Academy biedt een combinatie van netwerkbijeenkomsten, update sessies en trainingen.


Binnenkort in Smelt Career Center

Trainee programma Medical - start 17 jan 2019

Ben jij een starter op de medische afdeling dan komt er behoorlijk veel op je af. Met deze volledige opleiding van de Smelt Academy wordt je in 10 modules klaar gestoomd voor deze enerverende branche.

Lees meer

Feedback geven & ontvangen 25 jan 2019

Een betere samenwerking met je collega's en of klant door een heldere en respectvolle manier van feedback geven (én ontvangen).

Lees meer

Workshop: Je talenten in kaart brengen 28 jan 2019

Wist jij dat de grootste kans op een burn out ligt in werk doen waar je niet goed in bent of waarin je je niet prettig voelt. Ontdek waar jouw talenten liggen en leer ze meer in te zetten zodat jij elke dag met energie naar je werk gaat. In deze training gaan we actief aan de slag met jouw talenten in kaart te brengen en vergroot je je employability

Lees meer