Market & Patient Access

Home/Market & Patient Access

Market & Patient Access

Onze Market & Patient Access trainingen bieden inzicht in de financiering van het Nederlandse zorglandschap. Er wordt ingegaan op de ontwikkelingen die van invloed zijn op bijvoorbeeld de bekostiging van therapieën en de geneesmiddelen die binnen deze therapieën worden toegepast.

De trainingen zijn op maat gemaakt voor iedere stakeholder binnen de patiëntenorganisaties, overheid, geneesmiddelenindustrie en medical devices industrie.

Samen met het Lysiac te Zeist organiseert Smelt Academy de Market Acces trainingen. Door het samenvoegen van expertise en netwerken wordt een podium geboden aan het delen en overdragen van kennis, het bouwen van netwerk en het bestendigen van relaties.

Uit deze bundeling van krachten is het Kennisinstituut Geneesmiddelen  & Medische Technologie ontstaan. Uitgebreide informatie over de trainingen is op de website van het KGMT te vinden.

Naar kgmt.nl
market access


Binnenkort in Smelt Career Center

Training: Innovaties in de gezondheidszorg 20 mei 2019

Binnen de zorg verandert er veel. Om goede zorg en ondersteuning te blijven bieden wordt de inzet van technologieën en digitale middelen zoals e-health, domotica en robotica steeds belangrijker. In deze training verdiep je je in de belangrijkste innovaties in de zorg. Ook verdiep je je in het maatschappelijk belang van zorginnovaties en het meest recente overheidsbeleid.

Lees meer

Masterclass: Update Financiering van de Nederlandse zorg 27 mei 2019

De gezondheidszorg en haar deelmarkten staan geen dag stil. Politieke ontwikkelingen, maatschappelijke opinie en steeds strengere eisen door toezichthouders maken deze markt dynamisch en uitdagend. Dit alles vraagt om ondernemerschap, creativiteit en aanpassingsvermogen. Met deze blended training verschaft u inzicht in deze complexe materie en kunt u de opgedane kennis toepassen in de context van uw dagelijkse werk.

Lees meer

Masterclass Marketing: 'Identificeren van touchpoints' 28 mei 2019

De masterclass 'identificeren van touchpoints' uit de reeks marketing leadership trainingen voor life sciences & health ....

Lees meer