Market & Patient Access

Home/Market & Patient Access

Market & Patient Access

Onze Market & Patient Access trainingen bieden inzicht in de financiering van het Nederlandse zorglandschap. Er wordt ingegaan op de ontwikkelingen die van invloed zijn op bijvoorbeeld de bekostiging van therapieën en de geneesmiddelen die binnen deze therapieën worden toegepast.

De trainingen zijn op maat gemaakt voor iedere stakeholder binnen de patiëntenorganisaties, overheid, geneesmiddelenindustrie en medical devices industrie.

Samen met het Lysiac te Zeist organiseert Smelt Academy de Market Acces trainingen. Door het samenvoegen van expertise en netwerken wordt een podium geboden aan het delen en overdragen van kennis, het bouwen van netwerk en het bestendigen van relaties.

Uit deze bundeling van krachten is het Kennisinstituut Geneesmiddelen  & Medische Technologie ontstaan. Uitgebreide informatie over de trainingen is op de website van het KGMT te vinden.

Naar kgmt.nl
market access


Binnenkort in Smelt Career Center

Workshop: Netwerken & Personal Branding 25 mrt 2019

Je wilt jezelf laten zien tijdens een netwerkbijeenkomst? Het geheim is een helder persoonlijk profiel waarmee je zichtbaar bent. In deze training gaan we op zoek naar je kracht, ontdekken we hoe anderen je zien en leer je hoe je jezelf op een authentieke manier presenteert.

Lees meer

Vergoeding van geneesmiddelen 26 mrt 2019

De vergoeding van (dure) geneesmiddelen; Er is veel om te doen in de politiek en media. Welke strategieën zijn er, hoe werkt het systeem in Nederland en wie is wie in deze complexe omgeving?. Onze trainer schept overzicht en duidelijkheid in de materie en geeft je een gedegen basis om je werk binnen de farmaceutische industrie goed te kunnen doen.

Lees meer

Beinvloeden 28 mrt 2019

Je hebt formeel geen macht maar je wilt wel zaken voor elkaar krijgen. Hoe doe je dat op een manier die bij jou past? Ontdek de kracht van jouw beïnvloedingsstijl in deze workshop en ervaar hoe je dit kunt aanpassen aan je gesprekspartner.

Lees meer