Market & Patient Access

Home/Market & Patient Access

Market & Patient Access

Onze Market & Patient Access trainingen bieden inzicht in de financiering van het Nederlandse zorglandschap. Er wordt ingegaan op de ontwikkelingen die van invloed zijn op bijvoorbeeld de bekostiging van therapieën en de geneesmiddelen die binnen deze therapieën worden toegepast.

De trainingen zijn op maat gemaakt voor iedere stakeholder binnen de patiëntenorganisaties, overheid, geneesmiddelenindustrie en medical devices industrie.

Samen met het Lysiac te Zeist organiseert Smelt Academy de Market Acces trainingen. Door het samenvoegen van expertise en netwerken wordt een podium geboden aan het delen en overdragen van kennis, het bouwen van netwerk en het bestendigen van relaties.

Uit deze bundeling van krachten is het Kennisinstituut Geneesmiddelen  & Medische Technologie ontstaan. Uitgebreide informatie over de trainingen is op de website van het KGMT te vinden.

Naar kgmt.nl
market access


Binnenkort in Smelt Career Center

Trainee programma Medical - start 17 jan 2019

Ben jij een starter op de medische afdeling dan komt er behoorlijk veel op je af. Met deze volledige opleiding van de Smelt Academy wordt je in 10 modules klaar gestoomd voor deze enerverende branche.

Lees meer

Feedback geven & ontvangen 25 jan 2019

Een betere samenwerking met je collega's en of klant door een heldere en respectvolle manier van feedback geven (én ontvangen).

Lees meer

Workshop: Je talenten in kaart brengen 28 jan 2019

Wist jij dat de grootste kans op een burn out ligt in werk doen waar je niet goed in bent of waarin je je niet prettig voelt. Ontdek waar jouw talenten liggen en leer ze meer in te zetten zodat jij elke dag met energie naar je werk gaat. In deze training gaan we actief aan de slag met jouw talenten in kaart te brengen en vergroot je je employability

Lees meer