Masterclasses

Home/Masterclasses

Masterclasses

Visie ontwikkelen tijdens de masterclasses van de Smelt Academy

Het verdiepen van je kennis samen met collegae van andere organisaties kun je tijdens de masterclasses die de Smelt Academy gedurende het hele jaar verzorgt.  Als je werkzaam bent in deze interessante en belangrijke branche, wordt er veel van je gevraagd.

Kennis en informatie over ontwikkelingen en wijzigingen in beleid zowel vanuit de overheid als vanuit bijvoorbeeld het ziekenhuis worden van alle kanten op je afgestuurd. Hoe filter je wat voor jou belangrijk is?

In de masterclasses van de Smelt Academy wordt één actueel onderwerp  uitgediept en onderscheiden wij ons in de vertaling van de kennis naar het werk binnen de farmaceutische-en medical devices industrie.

Binnen Smelt Career Center kun je onder andere de volgende masterclasses volgen:

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en je ontvangt maandelijks een overzicht van de geplande masterclasses.
Heb je een goed idee voor een masterclass, breng het aan, help ons organiseren en je kunt zelf gratis deelnemen
met een collega.

Heb je een vraag over een van onze trainingen, of kun je niet vinden wat je zoekt, we helpen je graag verder. Laat hier je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Hartelijk dank namens het team van de Smelt Academy

Monique Merijn Ron Judith en Barbara


Binnenkort in Smelt Career Center

Workshop: Netwerken & Personal Branding 25 mrt 2019

Je wilt jezelf laten zien tijdens een netwerkbijeenkomst? Het geheim is een helder persoonlijk profiel waarmee je zichtbaar bent. In deze training gaan we op zoek naar je kracht, ontdekken we hoe anderen je zien en leer je hoe je jezelf op een authentieke manier presenteert.

Lees meer

Vergoeding van geneesmiddelen 26 mrt 2019

De vergoeding van (dure) geneesmiddelen; Er is veel om te doen in de politiek en media. Welke strategieën zijn er, hoe werkt het systeem in Nederland en wie is wie in deze complexe omgeving?. Onze trainer schept overzicht en duidelijkheid in de materie en geeft je een gedegen basis om je werk binnen de farmaceutische industrie goed te kunnen doen.

Lees meer

Beinvloeden 28 mrt 2019

Je hebt formeel geen macht maar je wilt wel zaken voor elkaar krijgen. Hoe doe je dat op een manier die bij jou past? Ontdek de kracht van jouw beïnvloedingsstijl in deze workshop en ervaar hoe je dit kunt aanpassen aan je gesprekspartner.

Lees meer