Masterclasses

Home/Masterclasses

Masterclasses

De zorg en daarmee de farmaceutische industrie is volop in beweging. Wat vandaag regel is, kan morgen alweer achterhaald zijn. Als je werkzaam bent in deze interessante en belangrijke branche, wordt er veel van je gevraagd.

Kennis en informatie over ontwikkelingen en wijzigingen in beleid zowel vanuit de overheid als vanuit bijvoorbeeld het ziekenhuis worden van alle kanten op je afgestuurd, Hoe filter je wat voor jou belangrijk is?

In de masterclasses van de Smelt Academy wordt één actueel onderwerp van begin tot het einde uitgediept en onderscheiden wij ons in de vertaling van de kennis naar het werk binnen de farmaceutische-en medical devices industrie.

Binnen Smelt Career Center kun je de volgende masterclasses volgen:


Binnenkort in Smelt Career Center

Trainee programma Medical - start 17 jan 2019

Ben jij een starter op de medische afdeling dan komt er behoorlijk veel op je af. Met deze volledige opleiding van de Smelt Academy wordt je in 10 modules klaar gestoomd voor deze enerverende branche.

Lees meer

Feedback geven & ontvangen 25 jan 2019

Een betere samenwerking met je collega's en of klant door een heldere en respectvolle manier van feedback geven (én ontvangen).

Lees meer

Workshop: Je talenten in kaart brengen 28 jan 2019

Wist jij dat de grootste kans op een burn out ligt in werk doen waar je niet goed in bent of waarin je je niet prettig voelt. Ontdek waar jouw talenten liggen en leer ze meer in te zetten zodat jij elke dag met energie naar je werk gaat. In deze training gaan we actief aan de slag met jouw talenten in kaart te brengen en vergroot je je employability

Lees meer