Masterclasses

Home/Masterclasses

Masterclasses

Visie ontwikkelen tijdens de masterclasses van de Smelt Academy

Het verdiepen van je kennis samen met collegae van andere organisaties kun je tijdens de masterclasses die de Smelt Academy gedurende het hele jaar verzorgt.  Als je werkzaam bent in deze interessante en belangrijke branche, wordt er veel van je gevraagd.

Kennis en informatie over ontwikkelingen en wijzigingen in beleid zowel vanuit de overheid als vanuit bijvoorbeeld het ziekenhuis worden van alle kanten op je afgestuurd. Hoe filter je wat voor jou belangrijk is?

In de masterclasses van de Smelt Academy wordt één actueel onderwerp  uitgediept en onderscheiden wij ons in de vertaling van de kennis naar het werk binnen de farmaceutische-en medical devices industrie.

Binnen Smelt Career Center kun je onder andere de volgende masterclasses volgen:

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en je ontvangt maandelijks een overzicht van de geplande masterclasses.
Heb je een goed idee voor een masterclass, breng het aan, help ons organiseren en je kunt zelf gratis deelnemen
met een collega.

Heb je een vraag over een van onze trainingen, of kun je niet vinden wat je zoekt, we helpen je graag verder. Laat hier je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Hartelijk dank namens het team van de Smelt Academy

Monique Merijn Ron Judith en Barbara


Binnenkort in Smelt Career Center

Training: Innovaties in de gezondheidszorg 20 mei 2019

Binnen de zorg verandert er veel. Om goede zorg en ondersteuning te blijven bieden wordt de inzet van technologieën en digitale middelen zoals e-health, domotica en robotica steeds belangrijker. In deze training verdiep je je in de belangrijkste innovaties in de zorg. Ook verdiep je je in het maatschappelijk belang van zorginnovaties en het meest recente overheidsbeleid.

Lees meer

Masterclass: Update Financiering van de Nederlandse zorg 27 mei 2019

De gezondheidszorg en haar deelmarkten staan geen dag stil. Politieke ontwikkelingen, maatschappelijke opinie en steeds strengere eisen door toezichthouders maken deze markt dynamisch en uitdagend. Dit alles vraagt om ondernemerschap, creativiteit en aanpassingsvermogen. Met deze blended training verschaft u inzicht in deze complexe materie en kunt u de opgedane kennis toepassen in de context van uw dagelijkse werk.

Lees meer

Masterclass Marketing: 'Identificeren van touchpoints' 28 mei 2019

De masterclass 'identificeren van touchpoints' uit de reeks marketing leadership trainingen voor life sciences & health ....

Lees meer