Medical Affairs module overzicht

Home/Medical Affairs module overzicht

Modules Medical Affairs

Het programma Medical Affairs bestaat uit zeven modules. De modules zijn geplaatst in een logische volgorde.
De opbouw van een module is als volgt:

  •  het leerlab waar je vaardigheden gaat trainen die aansluiten op het middagprogramma
  •  het middagprogramma waarin je kennis maakt met strategie en achtergrond informatie opdoet over relevante kennisgebieden in medical affairs
  •  je gaat praktisch aan de slag met het maken van plannen
  •  er wordt aandacht besteed aan hoe intern samen te werken met andere afdelingen
  •  je doet vaardigheden op om op impactvolle wijze invulling te geven aan het vak ‘medical affairs’

 

Inschrijven

Medical Affairs module overzicht

Het brandplan & de medical need & medicalplan

In deze eerste module gaan we aan de slag met het brandplan, de medical need en hoe dit vervolgens te vervatten in het medical plan

Lees meer

Medical business case

Het medical plan levert diverse tactics en doelstellingen op voor de medische afdeling. Hoe ga je hier als medic gedegen mee aan de slag? Wat is je plan, hoe onderbouw je je doelen en acties, en aan wie ga je dit presenteren. Uiteraard gaan we dieper in op de nieuwste inzichten rondom de patiëntgerichte strategie.

Lees meer

Value Based Health Care

Alles wat jij moet weten van Patient Related Outcomes & Value Based Health Care als Medic voor het ontwikkelen van samenwerking met zorginstellingen en te participeren in projecten

Lees meer

Launch excellence

Het is een luxe een prachtig nieuw middel te mogen launchen. In deze module staan we uitgebreid stil bij wat jij als Medic kunt doen om de launch te optimaal mogelijk voor te bereiden en daarmee groots bij te dragen aan de succesvolle launch.

Lees meer

Trusted partnerships met thought leaders

De Medical Affairs afdeling is bij uitstek de afdeling om specialisten en healthcare professionals te voorzien van de meest recente informatie rondom het therapeutisch gebied en het geneesmiddel. Door samen te werken met Key Opinion Leaders vanuit wederzijds respect en vertrouwen, kun je samen veel bereiken. Hoe bouw je aan een werkrelatie met wederzijds vertrouwen en respect. In deze module gaan we daar diep op in.

Lees meer

Medical statistics

De basis van iedere medic,  gedegen statistische basis kennis van Medische statistiek. In dit uitgebreide college wordt niet alleen stilgestaan bij de basis, juist ook welke conclusies kun je trekken, en voor welke valkuilen moet je oppassen.
In het leerlab is er uitgebreid aandacht voor het presenteren van data, hoe doe je dat op een aantrekkelijke manier. En je kunt werken aan impactvol presentaties geven.

Lees meer

De toekomst van en innovaties in de zorg

Als Medic anticipeer je op de innovaties van morgen. In deze module leer je welke veranderingen in de Zorg wij kunnen verwachten. Vanuit het perspectief van de politiek als ook vanuit het perspectief van technologie en de participerende patiënt.

Lees meer

Aanmelden voor het Curriculum Medical Affairs

 

Inschrijven