Leadership in Medical Affairs

Home/Leadership in Medical Affairs

Leadership in Medical Affairs

De medische afdeling is een veelzijdige afdeling die een prominente plaats inneemt binnen het farmaceutische bedrijf.  Door onze jarenlange ervaring en onze nauwe samenwerking met deze fascinerende bedrijfstak weten wij wat een medical affairs medewerker nodig heeft,  nu en in de toekomst.

Wat kun je van de Smelt Academy verwachten

  • Het trainingsbureau gespecialiseerd in life sciences & health
  • Ontwikkeling van onderwijs geschiedt in samenwerking met de branche
  • Trainers & experts vanuit de branche & Academia
  • Praktijk: direct toepasbare kennis
  • Toegesneden op de Nederlandse situatie
  • Het ontwikkelen en versterken van de benodigde competenties aan de hand van toegesneden casuïstiek
  • Toegang tot netwerk (hoogleraren, consultancy partijen, experts in bepaalde vakgebieden)

Aanbod

Smelt Academy biedt online modules, traineeprogramma’s, een curriculum, klassikale trainingen en masterclasses. Voor de functiegroep Medical Affairs hebben wij de volgende trainingen:

Heb je een vraag over een van onze trainingen, of kun je niet vinden wat je zoekt, we helpen je graag verder. Laat hier je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Hartelijk dank namens het team van de Smelt Academy

Monique Merijn Ron Judith en Barbara


Binnenkort in Smelt Career Center

Workshop: Netwerken & Personal Branding 25 mrt 2019

Je wilt jezelf laten zien tijdens een netwerkbijeenkomst? Het geheim is een helder persoonlijk profiel waarmee je zichtbaar bent. In deze training gaan we op zoek naar je kracht, ontdekken we hoe anderen je zien en leer je hoe je jezelf op een authentieke manier presenteert.

Lees meer

Vergoeding van geneesmiddelen 26 mrt 2019

De vergoeding van (dure) geneesmiddelen; Er is veel om te doen in de politiek en media. Welke strategieën zijn er, hoe werkt het systeem in Nederland en wie is wie in deze complexe omgeving?. Onze trainer schept overzicht en duidelijkheid in de materie en geeft je een gedegen basis om je werk binnen de farmaceutische industrie goed te kunnen doen.

Lees meer

Beinvloeden 28 mrt 2019

Je hebt formeel geen macht maar je wilt wel zaken voor elkaar krijgen. Hoe doe je dat op een manier die bij jou past? Ontdek de kracht van jouw beïnvloedingsstijl in deze workshop en ervaar hoe je dit kunt aanpassen aan je gesprekspartner.

Lees meer