Leadership in Medical Affairs

Home/Leadership in Medical Affairs

Leadership in Medical Affairs

De medische afdeling is een veelzijdige afdeling die een prominente plaats inneemt binnen het farmaceutische bedrijf.  Door onze jarenlange ervaring en onze nauwe samenwerking met deze fascinerende bedrijfstak weten wij wat een medical affairs medewerker nodig heeft,  nu en in de toekomst.

Wat kun je van de Smelt Academy verwachten

  • Het trainingsbureau gespecialiseerd in life sciences & health
  • Ontwikkeling van onderwijs geschiedt in samenwerking met de branche
  • Trainers & experts vanuit de branche & Academia
  • Praktijk: direct toepasbare kennis
  • Toegesneden op de Nederlandse situatie
  • Het ontwikkelen en versterken van de benodigde competenties aan de hand van toegesneden casuïstiek
  • Toegang tot netwerk (hoogleraren, consultancy partijen, experts in bepaalde vakgebieden)

Aanbod

Smelt Academy biedt online modules, traineeprogramma’s, een curriculum, klassikale trainingen en masterclasses. Voor de functiegroep Medical Affairs hebben wij de volgende trainingen:

Heb je een vraag over een van onze trainingen, of kun je niet vinden wat je zoekt, we helpen je graag verder. Laat hier je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Hartelijk dank namens het team van de Smelt Academy

Monique Merijn Ron Judith en Barbara


Binnenkort in Smelt Career Center

Training: Innovaties in de gezondheidszorg 20 mei 2019

Binnen de zorg verandert er veel. Om goede zorg en ondersteuning te blijven bieden wordt de inzet van technologieën en digitale middelen zoals e-health, domotica en robotica steeds belangrijker. In deze training verdiep je je in de belangrijkste innovaties in de zorg. Ook verdiep je je in het maatschappelijk belang van zorginnovaties en het meest recente overheidsbeleid.

Lees meer

Masterclass: Update Financiering van de Nederlandse zorg 27 mei 2019

De gezondheidszorg en haar deelmarkten staan geen dag stil. Politieke ontwikkelingen, maatschappelijke opinie en steeds strengere eisen door toezichthouders maken deze markt dynamisch en uitdagend. Dit alles vraagt om ondernemerschap, creativiteit en aanpassingsvermogen. Met deze blended training verschaft u inzicht in deze complexe materie en kunt u de opgedane kennis toepassen in de context van uw dagelijkse werk.

Lees meer

Masterclass Marketing: 'Identificeren van touchpoints' 28 mei 2019

De masterclass 'identificeren van touchpoints' uit de reeks marketing leadership trainingen voor life sciences & health ....

Lees meer