Medical Affairs

Home/Medical Affairs

Medical Affairs

De medische afdeling is een veelzijdige afdeling die een prominente plaats inneemt binnen het farmaceutische bedrijf.  Door onze jarenlange ervaring en onze nauwe samenwerking met deze fascinerende bedrijfstak weten wij wat een medical affairs medewerker nodig heeft,  nu en in de toekomst.

Wat kun je van de Smelt Academy verwachten

  • Het enige trainingsbureau met jarenlange ervaring in de farmaceutische industrie
  • Het opdoen van kennis welke direct toegepast kan worden in je dagelijkse werk
  • Het ontwikkelen en versterken van de benodigde competenties aan de hand van toegesneden casuïstiek
  • Toegang tot netwerk (hoogleraren, consultancy partijen, experts in bepaalde vakgebieden)

Aanbod

Smelt Academy biedt online modules, traineeprogramma’s, een curriculum, klassikale trainingen en masterclasses. Voor de functiegroep Medical Affairs hebben wij de volgende trainingen:

Wil je weten welke training of opleiding het beste past bij jouw ambitie en carrière plan? Neem dan contact op voor een persoonlijk adviesgesprek.


Binnenkort in Smelt Career Center

Trainee programma Medical - start 17 jan 2019

Ben jij een starter op de medische afdeling dan komt er behoorlijk veel op je af. Met deze volledige opleiding van de Smelt Academy wordt je in 10 modules klaar gestoomd voor deze enerverende branche.

Lees meer

Feedback geven & ontvangen 25 jan 2019

Een betere samenwerking met je collega's en of klant door een heldere en respectvolle manier van feedback geven (én ontvangen).

Lees meer

Workshop: Je talenten in kaart brengen 28 jan 2019

Wist jij dat de grootste kans op een burn out ligt in werk doen waar je niet goed in bent of waarin je je niet prettig voelt. Ontdek waar jouw talenten liggen en leer ze meer in te zetten zodat jij elke dag met energie naar je werk gaat. In deze training gaan we actief aan de slag met jouw talenten in kaart te brengen en vergroot je je employability

Lees meer