Training online impact

Home/Training online impact

Het afgelopen jaar zijn we massaal aan de online meetings en trainingen begonnen en toch is het voor velen nog een hele opgave om een impactvolle online meeting of training te geven. Want we hebben ze allemaal wel meegemaakt. Een webinar, training of meeting die eindeloos lijkt te duren en waarvan je denkt, ik haak na 10 minuten af. Het is dan ook de kunst om de aandacht van de deelnemers vast te blijven houden, maar hoe pak je dat aan?

In de vorm van een workshop geef ik tips en tricks en gaan we in op de elementen die relevant zijn om voor het optimaliseren van jouw training of meeting. Kortom learning by doing! Om de (leer)doelen van je online training, workshop of meeting te behalen kun je verschillende elementen beïnvloeden. Het wordt leuker, energieker en je komt waarschijnlijk dichter bij het behalen van de doelstelling.

Het afgelopen jaar heb ik door zelf veel online trainingen en workshops te geven en feedback te vragen aan deelnemers, maar ook trainers, presentatoren te helpen, een simpel framework ontwikkeld waarmee je inzicht krijgt in wat de drivers zijn om je online training te optimaliseren. Het doel: meer impact en energie in een online training.

Wil jij je online meeting, training of webinar impactvoller laten zijn? Meld je dan aan voor deze workshop waarin we de volgende onderwerpen behandelen:

  • Beïnvloeden van de fysieke omgeving
  • Beïnvloeden van de methode van aanpak
  • Beïnvloeden van de persoonlijke impact als trainer / facilitator
  • Beïnvloeden van de technische mogelijkheden

TEKST

Wil je je zich aanmelden voor of heb je vragen over deze training?

Mail dan naar: training@smelt.nl