Grootste platform online modules voor de life sciences

Behoefte aan kennis over de wereld van de gezondheidszorg en al haar deelmarkten maar geen tijd om een hele dag in een training te zitten? Dan zijn de online trainingsmodules van Smelt Academy dé oplossing. Studeren op elke gewenst moment. ‘s Avonds thuis op de bank of tussendoor tijdens het wachten op je volgende afspraak bijvoorbeeld.

Presentatie E-learning modules Smelt Academy

Onze modules zijn geschikt voor
Iedereen actief in de life sciences industry in Nederland. De basis modules Algemene Medische Kennis en Algemene Farmaceutische kennis vormen de basis voor iedere starter in de life sciences industrie.
Ben je inmiddels volop actief in de branche, met de online modules van Smelt Academy mis je geen enkele opportunity om samen te werken.
Je weet wat de context van de gesprekspartners uit het veld van de gezondheidszorg is.
Wij bieden een compleet pakket met online modules die stuk voor stuk de achtergrond van de stakeholders in de zorg behandelen.
Tevens kun je inschrijven op modules die je kennis van financiering van zorg vergroten en je in staat stellen het krachtenveld van financiering van geneesmiddelen en medical devices beter te doorgronden.

Continuous Learning App
Houd opgedane kennis op peil door je te abonneren op de continuous learning app. Drie keer per week kun je een casus verwachten met bijbehorende vragen. In deze vragen is de actualiteit verwerkt. En ben je niet zeker van je antwoord, dan open je de link naar de online module en kun je alles nog een keer teruglezen.

Een greep uit ons aanbod van online modules:

Heb je een vraag over een van onze trainingen, of kun je niet vinden wat je zoekt, we helpen je graag verder. Laat hier je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Hartelijk dank namens het team van de Smelt Academy

Monique Merijn Ron Judith en Barbara