Craft your Career bijeenkomsten

Iedereen komt ooit op het punt: wat wil ik nu echt met mijn carrière? Is je huidige functie of organisatie nog naar je zin of ben je toe aan de next step? Wij zijn ervan overtuigd dat je drijfveren en je ambitie jouw succes bepalen. Wat wil je nu echt bereiken? Om dit goed in kaart te brengen heb je een sparring partner nodig die je triggert en met je meedenkt maar ook helpt met keuzes maken. De Craft your Career training is een mooie eerste stap. Investeer in jezelf en meldt je aan voor deze bijeenkomsten.

Data

  Facts

  Doelgroep:Iedereen die pro-actief met haar of zijn carrière bezig is
  Duur:De training bestaat uit 2 bijeenkomsten die elke 2e en 4e maandag van de maand gegeven worden
  Vorm:Klassikaal
  Tijd:Aanvang 15:30 en einde omstreeks 17:30
  Locatie:Smelt Career Center

  Amalialaan 126 B

  035-5430021
  Lunch / diner:n.v.t.
  Competenties:Zelfanalyse, communicatie, zelfinzicht, resultaatgericht
  Kosten:€ 95,-

  Resultaat

  Na het volgen van de training heb je goed zelfinzicht en weet je hoe je impact maakt zodat mensen je onthouden en je die volgende stap in je carrière kunt maken.

  Inhoud

  De training bestaat uit 2 bijeenkomsten.

  15-01-2018 – Voorbereiding op je next step door zelfanalyse – 

  In deze training richten we ons op de vraag wat wil ik nu eigenlijk met mijn carrière. We maken een profiel van aspecten van je huidige en gewenste werk waar je energie van krijgt. Daarnaast wordt je bewust van je kwaliteiten en weet je welke kwaliteiten je op de voorgrond wilt plaatsen bij sollicitaties. Onderwerpen:

  • Wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik?
  • Verloop loopbaan tot nu toe
  • Drijfveren en ambities
  • Kernkwaliteiten
  • Praktijkopdracht

  29-01-2018 – Personal en social branding –

  Met de inzichten in je drijfveren en kernkwaliteiten uit de eerste training gaan we vervolgens in deze vervolgtraining aan de slag met je loopbaan pitch en leer je hoe je jezelf neerzet met een eerlijk verhaal waarom de mensen jou moeten onthouden en een baan moeten geven.

  • Hoe zet ik mijzelf neer, personal branding
  • Hoe profileer ik mijzelf op social media
  • De loopbaan pitch

  Docenten

  Monique ten Thije (Talent Development & training manager Smelt Academy)

  “Vanaf 1996 werk ik in de farmaceutische industrie. Bij verschillende bedrijven heb ik functies gehad in de Sales (buitendienst, salesmanagement). Later werkte ik ruim 8 jaar als trainingsmanager. Begin 2016 ben ik bij Smelt Academy begonnen en ben ik verantwoordelijk voor de trainingen en opleidingen die Smelt Academy ontwikkelt en verzorgt voor veel functies in de Nederlandse (commerciële) gezondheidszorg. Als trainer vindt men mij enthousiast, creatief en inspirerend”.            

   

  Data

  • Nog geen data bekend
  Houd me op de hoogte