De betaalbaarheid en toegankelijkheid van dure geneesmiddelen staat nog steeds onder druk. Omdat dit een gezamenlijk probleem is, besteden ziekenhuizen en zorgverzekeraars hier meer aandacht aan in hun contractonderhandelingen. Gedegen kennis over het contractproces binnen het ziekenhuis is dan ook van belang in gesprek met zowel de specialist als overige stakeholders. In deze masterclass geven wij een goed overzicht van de meest recente ontwikkelingen hierin.

Meester Ellen Gielen, partner bij CMS Derks Star Busmann neemt je mee in de wereld van de contractering van ziekenhuis farmacie. Onderwerpen die worden behandeld:

  • Het contractproces binnen een ziekenhuis (perifeer en academisch)
  • Juridische aspecten
  • Het contractproces in de praktijk; voorbeelden en casuïstiek

Na het volgen van deze masterclass heb je kennis van de juridische aspecten rondom de contractering met ziekenhuizen en weet je wat dit in de praktijk betekent.

Facts

Doelgroep:Accountmanagers, Specialisten bezoekers, medewerkers Market Access en contractmanagers binnen de farmaceutische industrie.
Duur:2,5 uur
Vorm:Masterclass, klassikaal
Tijd:Aanvang 15:00 uur en einde omstreeks 18:00 uur
Locatie:Smelt Career Center

Amalialaan 126 B

Baarn

035-5430021
Lunch / diner:n.v.t.
Competenties:n.v.t.
Kosten:€ 295,-

Smelt Academy stelt hoge eisen aan de kwaliteit van onze sprekers. Deze masterclass is ontwikkeld in samenwerking met Ellen Gielen, partner bij CMS Derks Star Busmann. Zij heeft jarenlang ervaring op de juridische afdeling binnen de farmaceutische industrie en heeft zich daarmee gespecialiseerd in juridisch advies voor de life science industry.

  • Nog geen data bekend

Houd mij op de hoogte