Starten als zelfstandig professional

Starten als interim professional, wat komt er allemaal bij kijken?
Smelt Academy organiseert informatiebijeenkomsten voor startende zelfstandige professionals; zet uiteen welke stappen je moet nemen, wat wordt er van je verwacht, hoe positioneer je jezelf.
Elke bijeenkomst sluiten we af met een borrel.

Data

  • 12 september 2019

Facts

Doelgroep:Iedereen die overweegt als Interim Professional aan de slag te gaan, of reeds is gestart.
Duur:2,5 uur
Vorm:Klassikaal
Tijd:Aanvang 17:00 en einde omstreeks 19:00 (aansluitend een borrel)
Locatie:Smelt Career Center

Amalialaan 126 B

Baarn

035-5430021
Lunch / diner:
Competenties:Ondernemerschap, Newerken, Resultaatgericht werken, Marktgerichtheid, Persoonlijk leiderschap
Kosten:Kosteloos voor ZZP-ers die lid zijn van het Interim platform (niet leden € 50,-)

Resultaat

Kiezen voor het ondernemerschap na soms een jarenlange succesvolle loopbaan bij een werkgever, geeft veel stof tot nadenken.
Na het volgen van deze sessie kun je als zelfstandig professional aan de slag.
Je weet wat er van je verwacht wordt en je hebt de eerste stappen gezet om de markt te laten weten dat jij er bent.
Wissel ervaringen uit onder elkaar als startende zelfstandig professional.

Inhoud

Onderwerpen:

  • Benodigde inschrijvingen – wanneer ben je geregistreerd als ZZP-er voor de fiscus
  • Naam en propositie
  • Financiën
  • Verzekeringen
  • Contracten
  • Netwerken en Acquisitie

Docenten

Deze sessie wordt verzorgd door mevrouw drs. Judith Palinckx;
Heeft u vragen over de bijeenkomst dan kunt u deze richten aan Judith via jpalinckx@smelt.nl 

Data

  • 12 september 2019
Schrijf je nu in

Houd me op de hoogte

12 september 2019
Persoonlijke gegevens
Geslacht*
Titel: 
Voorletters*
Voornaam/roepnaam: 
Tussenvoegsel: 
Achternaam*
Functie*
E-mailadres*
Telefoon*
Vooropleiding*
Woonadres
Straat 
Huisnummer + toevoeging   
Postcode 
Woonplaats 
Factuuradres indien anders dan bovenstaand adres
Bedrijf 
Straat 
Huisnummer + toevoeging   
Postcode 
Plaats 
PO-Nummer