Maximaal presteren in cruciale situaties!

In een interactieve training laat drs. Geo van Dam , werkzaam bij EFFEQT en Bijzondere Breinen je ervaren hoe je je mentale veerkracht kunt versterken en je jezelf kunt leren coachen hierin. Na het volgen van deze training ben je in staat om zonder mentale blokkades in cruciale situaties maximaal te presteren.

Expert drs. Geo van Dam (auteur van het boek: EFFEQT) laat je door middel van oefeningen en opdrachten fysiek en mentaal ervaren welke negatieve invloed het denken op je presteren kan hebben en hoe je daar het best mee om kunt gaan. Ook ga je jezelf mentaal leren coachen zodat je jouw persoonlijke veerkracht kunt blijven ontwikkelen en toepassen in allerlei situaties waarin het van belang is goed te presteren cq te communiceren.

Onderwerpen:

  • Ontdek de negatieve invloed van mentale en fysieke ruis
  • Leer je eigen kracht kennen
  • Leer STOP en FOCUS technieken toe te passen om je ruis uit te schakelen
  • Leer jezelf te coachen

De training wordt ondersteund door een online module, die vooraf kan worden bestudeerd of als naslagwerk fungeert. Tevens ontvangen alle deelnemers het boek EFFEQT dat als naslagwerk en follow-up dient.

Deze training gaat door bij minimaal 6 deelnemers.

Dit programma is ook op maat te verzorgen met bedrijfsspecifieke casuïstiek (verkooptraining, presenteren. leiderschapscoaching, teamperformance). Neem contact op met Merijn Werkhoven voor meer informatie: mwerkhoven@smelt.nl of 035-5430021

Na het volgen van deze training vergroot je je persoonlijke veerkracht en ben je in staat om op cruciale momenten maximaal te presteren en jezelf op dit vlak te blijven ontwikkelen zowel zakelijk als privé.

Facts

Doelgroep:Iedereen die herkent dat je met persoonlijke veerkracht het verschil kunt maken tussen wel en niet slagen op cruciale momenten
Duur:2,5 uur
Vorm:workshop, interactief en klassikaal
Tijd:Aanvang 15:00 uur en einde omstreeks 17:30
Locatie:Smelt Academy

Amalialaan 126b

3743 KJ Baarn
Lunch / diner:
Competenties:Veerkracht, reflectie, zelfcoaching, persoonlijk leiderschap
Kosten:€ 295,-

Smelt Academy stelt hoge eisen aan de kwaliteit van haar trainingen en haar docenten. Deze masterclass wordt verzorgd door:

  • Drs. Geo van Dam (bewegingswetenschapper, auteur van het boek EFFEQT, oprichter van EFFEQT en EFFEQTgroup, algemeen directeur bij Bijzondere Breinen, trainer coach in leiderschap en teamperformance sinds 2003)

 

  • Nog geen data bekend

Houd mij op de hoogte