Workshop Cross Channel Communicatie

Home/Workshop Cross Channel Communicatie

Workshop Cross Channel Communicatie

Cross channel communicatie is voor veel organisaties binnen farma en medical devices nieuw en vraagt om een echt andere aanpak. Cross channel succesvol toepassen hangt sterk samen met goede multidisciplinaire samenwerking. Marketing, Sales, Medical, Legal, IT, Management; ieder heeft een rol en een verantwoordelijkheid binnen het proces van strategie, concept en implementatie.
Om goed te kunnen samenwerken is het van groot belang dat iedereen op dezelfde manier aankijkt tegen doelstellingen en definities van cross channel communicatie.

Deze workshop is een mooie eerste stap.

Data

  Facts

  Doelgroep:Deze workshop is voor medewerkers binnen de Farmaceutische en de Medical Devices industrie die vanuit zijn functie communiceert met relaties in het veld (accountmanagers, MSL's salesmanagers, productmanagers etc)
  Duur:Een middag en een avond
  Vorm:Klassikaal
  Tijd:Aanvang 14:00 uur en einde omstreeks 21:30
  Locatie:De workshop wordt gegeven in het trainingscentrum van
  Smelt Career Center
  Amalialaan 126B
  Baarn
  035-5430021 maps
  Lunch / diner:Tijdens de workshop wordt een lichte maaltijd geserveerd
  Competenties:samenwerken, communicatie, digitale marketing, plannen
  Kosten:€ 795,- per deelnemer (excl. BTW)

  resultaat

  Na het volgen van de workshop ken je de principes, succesfactoren en valkuilen van cross channel communicatie in de praktijk. Doordat je op dezelfde manier aankijkt tegen doelstellingen en definities van communicatie kanalen als de overige collega’s van marketing, sales, medical, legal en management kun je beter met elkaar samenwerken en de cross-channel communicatie op een goede manier toepassen.

  inhoud

  In een zeer interactieve bijeenkomst worden de volgende onderwerpen behandeld

  Onderwerpen

  • Wat is cross channel communicatie en waarom is het van belang in Farma?
  • Trends
  • De juiste persoon, met de juiste boodschap, via het juiste kanaal, op het juiste moment: hoe doe je dat? Met het 6C model (Check, Customer, Content, Channels, Campaigns, Capabilities)

  Workshops

  • Persona-ontwikkeling
  • Content & kanaalselectie
  • Touchpointflow ontwerp

  Deze workshop wordt georganiseerd in samenwerking met Nxt Pharma

  De worshop gaat door bij minimaal 8 deelnemers. Ben je geïnteresseerd? Laat het ons weten via training@smelt.nl of 035-5430021

  docenten

  Roderick den Daas is een zeer ervaren marketingstrateeg en trainer met ruime ervaring op het raakvlak van pharma en multichannel marketing. Thans werkzaam als onafhankelijk consultant en trainer bij verschillende farmaceutische organisaties en bureaus. Was o.a. directeur Interactive Advertising Bureau en marketeer bij Elsevier en PCM Uitgevers

  Data

  • Nog geen data bekend
  Houd me op de hoogte