Leer hoe leiderschap binnen je organisatie de duurzame inzetbaarheid van je human capital beïnvloedt. Maak een plan en overtuig je achterban!

Werken aan duurzame inzetbaarheid geldt voor iedereen en overal. In de praktijk komt het moeilijk op gang. Hoe komt dat toch? In deze masterclass geven we je een aantal inzichten over de inzetbaarheid van medewerkers en het leiderschap van managers. We delen een aanpak uit de praktijk waarmee we je een basis bieden hoe je de inzetbaarheid van werknemers binnen je eigen organisatie kunt versterken.

Werken aan duurzame inzetbaarheid blijkt in de praktijk een weerbarstig proces. Veel werknemers maar ook leidinggevenden lijken zich nog niet heel erg druk te maken. Maar wat als het werk plots fundamenteel verandert? Wat als het werk wordt overgenomen door computers, robots of laagbetaalde krachten? Wat als er maar moeilijk nieuw talent beschikbaar is op de arbeidsmarkt en de vernieuwing uit het huidige personeelsbestand gehaald moet worden? Het zijn geen vragen die eventueel aan de orde kunnen komen binnen organisaties maar eerder wanneer!

Duurzame inzetbaarheid voor een organisatie heeft maar één doel: het realiseren van impact op de werknemers om hen zo ver te krijgen dat zij hun lot in eigen hand nemen en investeren in het versterken van hun eigen inzetbaarheid voor de toekomst. Dat zullen zij alleen maar doen als de organisatie hen deze mogelijkheden ook biedt en hen faciliteert in:

Een leven lang leren • Werken aan een in- en externe netwerk • Gezonde werk- en leefgewoontes

In deze masterclass brengen wij verschillende vraagstukken met betrekking tot duurzaam inzetbaarheid tot leven. Op basis van een aantal inzichten geven we jou als deelnemer van de masterclass een aantal waardevolle handvaten om duurzaam inzetbaarheid hoog op de agenda van jouw eigen management team te krijgen. Tevens delen we ervaringen en leerpunten die we hebben opgedaan in de praktijk ter lering en inspiratie.

  1. Kennis over trends en ontwikkelingen binnen ‘duurzame inzetbaarheid’
  2. Inzicht in welke acties en interventies je het beste focus kunt geven
  3. Handvatten om draagvlak te creëren binnen je eigen organisatie

Facts

Doelgroep:Human Resources Specialisten en leidinggevenden die duurzame inzetbaarheid een kader willen geven in hun organisatie.
Duur:1 Dagdeel
Vorm:Klassikale bijeenkomst maximaal 15 deelnemers
Tijd:15.00-21.00 uur
Locatie:Smelt Career Center

Amalialaan 126 B

3743 KJ Baarn

035 543 0021
Lunch / diner:Diner inbegrepen
Competenties:Duurzame inzetbaarheid, leiderschap, Human Resources
Kosten:€ 225,00 per deelnemer

Mevrouw Margot van Sorge

Wat zeggen anderen over deze workshop?

“Als je vitaliteit tot leven wilt brengen binnen je organisatie, dan ben je bij Margot aan het juiste adres. Margot beschikt over de juiste kwaliteiten om vitaliteit en duurzame inzetbaarheid binnen een organisatie vorm te geven. Margot weet een visie op het thema te vormen en de duurzame inzetbaarheid op de agenda van de directie te krijgen. Vervolgens is Margot sterk in het zorgvuldig uitwerken van een van een programma en weet deze met veel impact te implementeren.”

Eline van Nouhuys Senior Director HR Cluster Benelux & Nordics at Teva

  • Nog geen data bekend

Houd mij op de hoogte