Curriculum All about Access

Home/Nieuws/Curriculum All about Access

.

Schrijf je in en krijg toegang tot alle niveaus

In maart 2022 starten wij met de nieuwe ronde van het All about Access curriculum. Het curriculum is breed opgezet en bedoeld voor medewerkers in de Nederlandse Life Sciences & Health industrie die nu of in de toekomst een bijdrage willen leveren aan een succesvolle launch van een therapie of geneesmiddel. 

Vraag offerte aan
Download onepager

Hoe vergroot je de kans op succes? Door niets aan het toeval over te laten en elk stap van access tot in de finesse te begrijpen en in samenwerking met je collega’s toe te passen. Dit gloednieuwe curriculum Market Access (from EMA to prescription) biedt kennis en inzicht in alle niveaus van toegang van geneesmiddelen in Nederland. Wat is de impact van samenvatting van de Productenkenmerken (SmPC) en waarom is het zo belangrijk dat de beroepsgroep zit te wachten op jouw product.

Het curriculum is opgebouwd uit verschillende leervormen, zowel online modules en zelfstandig opdrachten als klassikale bijeenkomsten. Tijdens de tweewekelijkse plenaire sessies in het Smelt trainingslab zullen experts uit het werkveld de connectie tussen theorie en de praktijk overbrengen. Daarnaast neemt elke cursist een eigen casus mee waaraan, met support van een mentor en coach vanuit Smelt, door de gehele opleiding aan gewerkt wordt. Dit zorgt ervoor dat de cursist een sterke leercurve ontwikkelt en de geleerde stof praktisch kan toepassen.

Inschrijven kan nog tot 14 februari. Wacht dus niet te lang en meld je aan, of vraag een offerte aan.

Meld je aan

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer informatie over ons trainingsaanbod.

Schrijf je in
Smelt Academy contact