Ik ben trainer

Home/Ik ben trainer

Het platform voor trainers in de life sciences & health.

Heb jij een training of een leerprogramma die waardevol is voor de life sciences & health branche,
meld deze dan via MySmelt.

Maak een account aan

Smelt stuurt maandelijks een nieuwsbrief naar de branche of stuurt persberichten uit,
graag brengen wij dan steeds een andere training onder de aandacht van de partijen waar wij samenwerkingsovereenkomsten mee hebben.

Inmiddels hebben wij met tal van bedrijven een preferred supplier overeenkomst gesloten. En daar kun jij van profiteren.

Onze account manager overlegt met de opdrachtgever over het opnemen van jouw training in het leerboek van de organisaties.

Wil jij je aansluiten bij het netwerk trainers van de Smelt Academy, neem contact met ons op, en we lichten toe hoe we kunnen samenwerken.

Monic Groenendaal

Na vele jaren werkzaam geweest te zijn als trainer binnen de Farma (GSK) heb ik op 1 oktober 2018 de stap genomen om als zelfstandig trainer aan de slag te gaan en neem ik ruime ervaring mee vanuit de farmaceutische industrie.

Sinds een aantal jaren ben ik een gecertificeerd partner van Management Drives. Hiervoor maak ik zowel profielen voor individuen als teams met als resultaat dat de cultuur en werkwijze van het individu en teams duidelijk wordt gemaakt en welke verandering gewenst is om onderlinge samenwerking te optimaliseren.

Als afgestudeerd eerstegraads bioloog zet ik didactiek, ervarend leren en observeren bewust in.

Mijn motto is Ontwikkelen = Veranderen.

Jochen Friedl

Mijn jarenlange waardevolle carrière en ervaring in de farmaceutische industrie maakt mij een persoonlijke (business)coach, trainer en salesmanager met commercieel inzicht en

zorg voor mensen. Volgens mij wordt optimaal samenwerken (weer) leuk, productief en winstgevend, als teamleden in organisaties zich veilig, vooral betrokken voelen, zichzelf kunnen zijn

en gewaardeerd worden. Door mijn jarenlange ervaring weet ik dat dit echter niet zomaar vanzelf gaat. Kennis en verantwoordelijkheid van managers is belangrijk , maar een “engaged” team  in zijn geheel is uiteindelijk cruciaal voor het succes.

Vanuit mijn rijke ervaring  als gediplomeerd professional coach ,trainer, NLP-master en Engagement- deskundige zet ik teams en medewerkers met bewezen, niet hedendaagse programma’s in beweging en kan ik garanderen dat de betrokkenheid en bevlogenheid drastisch omhoog gaat, hetgeen leidt tot duurzaam resultaat en meer business .

Mijn motto is “In een team kan een individu de wedstrijd wel beslissen maar nooit in zijn eentje winnen”

Margot van Sorge

Ik ben een enthousiaste en gedreven HR professional die nieuwsgierig en geïnteresseerd is in mensen.

Ik werk vanuit de overtuiging dat iedereen altijd kan verbeteren en stappen kan maken in de eigen ontwikkeling. Als je kunt bedenken wat je wil dan kun je dit ook bereiken. In de praktijk lukt dit vaak niet omdat wij als mens geremd worden door onze eigen beperkende overtuigingen en verwachtingen. Zeker in het werk staat ons dit vaak in de weg en blijft menigeen jaren werkzaam in een baan die niet meer uitdaagt of niet meer past.

Verreweg de meeste inzetbaarheidsvraagstukken hebben te maken met het fenomeen dat stilstand van de persoonlijke ontwikkeling leidt tot het vastroesten in de arbeidsrelatie. Ik heb in mijn HR carrière hele mooie en bijzondere arbeidsrelaties gezien, maar ook vele arbeidsrelaties waarbinnen niet zoveel meer gebeurde en arbeidsrelaties die aan alle kanten fors begonnen te knellen.  Met name in arbeidsrelaties waar weinig gebeurt of waar het fors begint te knellen ontstaat er bij mij een oprechte interesse in standpunten en beleving van zowel de leidinggevenden als van de medewerkers. Ik heb mijzelf namelijk ten doel gesteld om hiertussen een brug te slaan. Ik zet de mensen met wie ik werk in hun kracht en zet aan tot actie en beweging. Blijkbaar speel ik hierin een essentiële en verbindende rol!

Michiel Verkoulen

Mijn drive is om de zorg beter achter te laten dan ik ‘m aantref. Zorgorganisaties laten inzien dat  je altijd naar de patiënt en maatschappij moet blijven luisteren, trends herkennen en weten welke nieuwe technologieën er beschikbaar zijn. Hierdoor kan de zorg nog beter worden. Lieve, betere zorg, dat is mijn doel.

Ik ben enorm geboeid door de tegenstelling die je veel ziet binnen de zorgsector; vernieuwend versus behoudend. Ik wil als consultant zorgen dat de zorg openstaat voor vernieuwing en maatschappelijk geworteld is.