Ik ben trainer

Home/Ik ben trainer

Het platform voor trainers in de life sciences & health.

Heb jij een training of een leerprogramma dat waardevol is voor de life sciences & health branche, meld deze dan via MySmelt.

Maak een account aan

.

Smelt stuurt maandelijks een nieuwsbrief naar de branche of stuurt persberichten uit, graag brengen wij dan steeds een andere training onder de aandacht van de partijen waar wij samenwerkingsovereenkomsten mee hebben.

Inmiddels hebben wij met tal van bedrijven een preferred supplier overeenkomst gesloten. En daar kun jij van profiteren.

Onze account manager overlegt met de opdrachtgever over het opnemen van jouw training in het leerboek van de organisaties.

Wil jij je aansluiten bij het netwerk trainers van de Smelt Academy, neem contact met ons op, en we lichten toe hoe we kunnen samenwerken.

Wat kunt u van ons verwachten?

Kennis van de markt en jarenlange ervaring, persoonlijke aandacht, en ontzorging bij het ondernemerschap.

Smelt bestaat al 30 jaar en is specialist op het gebied van arbeidsbemiddeling binnen de farmaceutische -en medical devices industrie. Maak als trainer gebruik van deze expertise. Je kunt contact met ons opnemen voor elke vraag.

Maak kennis met de trainers ⇓

Sandra Hegge

Sandra heeft een grote staat van dienst in het opzetten van projecten en het leveren van de juiste oplossingen. Ze begrijpt snel wat er nodig is en vertaalt de behoefte in een project met een goed stappenplan. Door haar gedrevenheid en energie kunnen anderen volgen en bijdragen. Een betrouwbare partner in Life Sciences.

Judith Palinckx

Na ruim 15 jaar ervaring in de farmaceutische industrie (marketing en sales) ben ik sinds 2006 werkzaam als zelfstandig ondernemer. Kernactiviteit is het ontwikkelen van nieuwe concepten om toegang te krijgen tot de doelgroep. (Gecombineerd artsenbezoek, onafhankelijk artsenbezoek, digitale promotie) Daarnaast ben ik actief als interim manager op het gebied van sales, marketing, training en medical writing.

Specialties: marketing / sales medische sector, ontwikkelen van educatief materiaal, organiseren van bijeenkomsten en symposia, training ontwikkelen en geven, artsenbezoek, project mangement

Barbara Blok

Dr. Barbara Blok, huisarts np
Medical Affairs Expert
Ondernemer Medicijn Plein
Coach & Trainer

Programma maker Medical Affairs Curriculum CMA

Committed to get the right medicine to the right patient.

Stel mij een vraag of mail mij

Frank van Dongen

Speciaal talent voor het creëren, plannen en uitvoeren van marketing- en verkoopstrategieën en het lanceren van campagnes die trendlijnen doorbreken, behandelparadigma’s veranderen, de concurrentie overtreffen en verkoopdoelstellingen overtreffen. Marketing- en verkoopteams opbouwen, leiden en uit hun comfortzone halen om topprestaties te leveren.

Het aansturen van teams om hun persoonlijke vaardigheden en talenten volledig in te zetten voor de ontwikkeling en uitvoering van onderscheidende en op maat gemaakte strategieën, actieplannen en key account plannen.

Henk van Vliet

Henk heeft enorme expertise binnen de gezondheidszorg. Met name de combinatie van zijn gedrevenheid en persoonlijkheid gekoppelt aan zijn kennis en inzicht op de ontwikkelingen binnen de farmacie, maakt Henk een uitstekende consultant in de Zorg, die ik zonder meer elk bedrijf kan aanraden die te maken heeft met het veranderende zorglandschap.

Stel mij een vraag of mail mij

Jolanda Hovinga

Jolanda traint en begeleidt professionals die hun kwaliteiten beter tot hun recht willen laten komen in hun werk.
Zij helpt professionals bij het helder maken van hun kwaliteiten, en wat dat betekent in hun werksituatie. Zodat zij meer plezier hebben in hun werk en effectiever worden.

“Als je jouw potentieel beter benut en je kwaliteiten inzet, ben je zichtbaarder in je omgeving en kun je meer bereiken terwijl je jouw authenticiteit behoudt.” – Jolanda

Stel mij een vraag of mail mij

Borinda Huijben

“Ik geloof in oprechte verbinding, verbinding zorgt voor betrokkenheid, vanuit betrokkenheid behaal je samen resultaat”

Ik ben Borinda Huijben.
Als ervaren interim manager en consultant begeleid ik (zorg)organisaties die het onvoldoende lukt hun strategische doelen te verankeren, waardoor impact bij de klant en op beoogd resultaat uitblijft. Dit doe ik door verbinding te creëren tussen de organisatiedoelen en de kernkwaliteiten en kracht van de mensen. Parallel daaraan focus ik op het optimaliseren van interne processen. Dit leidt tot een concreet verbeterplan dat het gezamenlijk behalen van de organisatiedoelen prioriteit geeft. Er is synergie tussen organisatiecultuur, processen en gedrag. Mensen voelen zich betrokken bij de organisatie en haar klanten door vergroot inzicht. Er zijn gezamenlijke doelen waar iedereen vol energie voor gaat!

Gertie Lintjens

CGR specialist

Gertie Lintjens is een Life Sciences expert die bijna 25 jaar ervaring heeft opgedaan als in-house counsel, voornamelijk in de Life Sciences industrie. Op basis van haar unieke inzicht in de Life Sciences industrie adviseert zij cliënten die actief zijn op het gebied van geneesmiddelen en medische hulpmiddelen over een breed scala aan juridische en compliance zaken, waaronder reclame en promotie, prijsstelling en vergoeding, early access regelingen, klinisch onderzoek, patiëntenprogramma’s, productlanceringen, late life cycle management en onderzoeken van gezondheidsautoriteiten.

Pieter Bocken

Pieter is een Lean Six Sigma Master Black Belt, gecertificeerd bij Medtronic. Hij is ervaren in het leiden, ondersteunen en coachen van (management)teams en organisaties om veiligere, betere en snellere processen te creëren met steeds minder inspanning en verspilling. Pieter heeft specifieke kennis en zakelijk inzicht opgebouwd in de gezondheidszorg, de medische hulpmiddelenindustrie en de halfgeleiderindustrie. In zijn 30-jarige carrière heeft hij een sterk zakelijk inzicht en specifieke competenties opgebouwd in verschillende functies.

Leon Martens

Leon heeft ruime ervaring in alle facetten van kwaliteit, waaronder Six Sigma, Lean Manufacturing processen, probleemoplossing, kostenbesparende initiatieven en productlancering. Sterke Black Belt capaciteiten met uitstekende analytische en interpersoonlijke vaardigheden. Hij heeft een uitgebreide kennis van Lean Continuous Improvement methodologie en technieken. Leon is bedreven in het analyseren van gegevens en het creëren van waarde door middel van kwaliteitstools en -systemen.

Elvira Fluitsma

Trainingen Klinisch onderzoek met devices

Ron de Vries

Ron heeft ruim 18 jaar ervaring als people manager, waarvan de laatste 5 jaar als interim professional, binnen de life sciences & health industrie. Een persoonlijke passie is het ontwikkelen van innovatieve go-to-market modellen die naadloos aansluiten op de huidige ontwikkelingen in de zorg en daarmee waarde creëren voor alle betrokken stakeholders. De mens staat centraal in alles wat Ron doet. Processen en procedures zijn ondersteunend en staan te allen tijde in dienst van dat wat wij als mens willen zoals het behalen van voldoening en het hebben van plezier.

“Creëer een veilige omgeving voor talent om hen zo maximaal te ontwikkelen” – Ron

Sander

In de 20 jaar ervaring binnen farma in verschillende sales rollen (Accountmanager, Key Accountmanager, Sales Coach en Sales Manager) is verbinding altijd de rode draad geweest voor het plezier en succes dat ik heb ervaren en geboekt. Authentieke verbinding is in mijn beleving de basis voor alles.

Ik ben er van overtuigd dat alle talenten al in ons aanwezig zijn. En het is mijn talent deze te zien, te horen wat er niet gezegd wordt, en dit samen met jou te doorgronden en bespreekbaar te maken. Daarnaast gebruik ik bewezen en niet alledaagse methodes om dit te verankeren en deze nieuwe patronen in nieuw gedrag naar voren te laten komen. Coachen en trainen zit in mijn bloed, zou je kunnen zeggen.

Monic Groenendaal

Na vele jaren werkzaam geweest te zijn als trainer binnen de Farma (GSK) heb ik op 1 oktober 2018 de stap genomen om als zelfstandig trainer aan de slag te gaan en neem ik ruime ervaring mee vanuit de farmaceutische industrie.

Sinds een aantal jaren ben ik een gecertificeerd partner van Management Drives. Hiervoor maak ik zowel profielen voor individuen als teams met als resultaat dat de cultuur en werkwijze van het individu en teams duidelijk wordt gemaakt en welke verandering gewenst is om onderlinge samenwerking te optimaliseren.

Mijn motto is Ontwikkelen = Veranderen.

Jochen Friedl

Mijn jarenlange waardevolle carrière en ervaring in de farmaceutische industrie maakt mij een persoonlijke (business)coach, trainer en salesmanager met commercieel inzicht en zorg voor mensen.

Volgens mij wordt optimaal samenwerken (weer) leuk, productief en winstgevend, als teamleden in organisaties zich veilig, vooral betrokken voelen, zichzelf kunnen zijn en gewaardeerd worden. Een “engaged” team  in zijn geheel is uiteindelijk cruciaal voor het succes.

Mijn motto is “In een team kan een individu de wedstrijd wel beslissen maar nooit in zijn eentje winnen”

Margot van Sorge

Ik ben een enthousiaste en gedreven HR professional die nieuwsgierig en geïnteresseerd is in mensen. Ik werk vanuit de overtuiging dat iedereen altijd kan verbeteren en stappen kan maken in de eigen ontwikkeling. Als je kunt bedenken wat je wil dan kun je dit ook bereiken.

Met name in arbeidsrelaties waar weinig gebeurt of waar het fors begint te knellen ontstaat er bij mij een oprechte interesse in standpunten en beleving van zowel de leidinggevenden als van de medewerkers. Ik heb mijzelf namelijk ten doel gesteld om hiertussen een brug te slaan. Ik zet de mensen met wie ik werk in hun kracht en zet aan tot actie en beweging.

Michiel Verkoulen

Mijn drive is om de zorg beter achter te laten dan ik ‘m aantref. Zorgorganisaties laten inzien dat  je altijd naar de patiënt en maatschappij moet blijven luisteren, trends herkennen en weten welke nieuwe technologieën er beschikbaar zijn. Hierdoor kan de zorg nog beter worden. Lieve, betere zorg, dat is mijn doel.

Ik ben enorm geboeid door de tegenstelling die je veel ziet binnen de zorgsector; vernieuwend versus behoudend. Ik wil als consultant zorgen dat de zorg openstaat voor vernieuwing en maatschappelijk geworteld is.