Trainingsagenda

Home/Trainingsagenda/

Masterclass: Gevolgen rijksbegroting voor de farmaceutische industrie 19 sep 2019

Direct na Prinsjesdag neemt spreker Michiel Verkoulen je mee door de belangrijkste zaken binnen de miljoenennota. Zo ben je in één middag weer volledig op de hoogte van alle beleidsplannen binnen de gezondheidszorg.

Lees meer

Training: Business Intelligence, haal meer uit je marktgegevens 24 sep 2019

Salesdata; een belangrijke KPI in de life sciences en health industrie. Welke datacombinaties zijn mogelijk en hoe interpreteer je deze op een goede manier zodat de juiste conclusies getrokken kunnen worden. In deze training leer je er alles over.

Lees meer

Feedback geven & ontvangen 26 sep 2019

Hoe kun je optimaal feedback geven én ontvangen? En hoe beïnvloedt de manier waarop je feedback met elkaar deelt de prestaties van je team? Of hoe beïnvloedt de feedback je klantrelatie?

Lees meer

Workshop: Je talenten in kaart 30 sep 2019

Wist jij dat de grootste kans op een burn out ligt in werk doen waar je niet goed in bent of waarin je je niet prettig voelt. Ontdek waar jouw talenten liggen en leer ze meer in te zetten zodat jij elke dag met energie naar je werk gaat. In deze training gaan we actief aan de slag met jouw talenten in kaart te brengen en vergroot je je employability

Lees meer

Financieel Management & Bedrijfseconomie Post-Hbo 1 okt 2019

In de module Financieel management en bedrijfseconomie leer je alle begrippen relevant voor een manager met financiele ( P & L) verantwoordelijkheid. Begrippen zullen in het Engels worden behandeld. Tijdens de theoretische colleges worden de verbanden gelegd tussen financiele posities op de balance sheet en op de P & L. Door te oefenen met vraagstukken leer je informatie te destileren uit financiële rapportages en hier een oordeel over te vormen. In het praktische gedeelte van de colleges worden onder andere de budget-planningsprocessen toegelicht door verschillende financieel directeuren van commerciële organisaties als ook van een ziekenhuis. Als manager zul je regelmatig business cases moeten bouwen. Hoe pak je dat aan? En vooral in deze module wat is de financiële onderbouwing van je business case. In het plannen van omzet en budgetten is het belangrijk: - onderscheid te maken tussen korte en lange termijn - in bandbreedtes te kunnen denken / scenarioplanning - relatie tussen investeren en opbrengst te kunnen onderbouwen Aan al deze competenties zal extra aandacht worden geschonken tijdens de praktische colleges. Gelardeerd met veel voorbeelden uit de praktijk. En last but not least: Hoe ga jij je management team of je internationale presentatie voorbereiden en maak je een onuitwisbare indruk.

Lees meer

Workshop: Krachtiger functioneren door veerkracht & zelfreflectie 1 okt 2019

Maximaal presteren in cruciale situaties! In een interactieve training laat drs. Geo van Dam , werkzaam bij EFFEQT en Bijzondere Breinen je ervaren hoe je je mentale veerkracht kunt versterken en je jezelf kunt leren coachen hierin. Na het volgen van deze training ben je in staat om zonder mentale blokkades in cruciale situaties maximaal te presteren.

Lees meer

Key Account Leadership 4 okt 2019

Uniek en nieuw opleidingsprogramma voor de gevorderden in het account management waarin alle vaardigheden worden getraind om een account te ontwikkelen tot top-account.

Lees meer

Basis statistiek & Lezen van een wetenschappelijke publicatie 8 okt 2019

Vind jij het ook lastig om met een healthcare professional een wetenschappelijke publicatie te bespreken omdat het je ontbreekt aan de juiste statistische kennis? Met de training basis statistiek en het lezen van een publicatie ga jij geen discussie meer uit de weg. Na de training heb jij de kennis en het inzicht in de veelheid van statistische methoden en technieken die bij het lezen van wetenschappelijke publicaties noodzakelijk is.

Lees meer

Training: Timemanagement 10 okt 2019

In onze huidige 24/7 economie met smartphones waardoor je continue bereikbaar bent, voelt elke werkdag veel te kort en is time management een ware uitdaging. Weer grip krijgen op jouw agenda én jezelf? Deze training helpt je op weg en zorgt ervoor dat je beïnvloeder bent en geen slachtoffer.

Lees meer

Masterclass CGR 31 okt 2019

In de vierhoek zorgverlener-patiënt-ziekenhuis-zorgverzekeraar is het juridisch kader en de rol van het CBG/IGZ rondom het gebruik van niet-geregistreerde middelen in compassionate use en/of named patient progams niet altijd even helder. Voor de medewerker van een farmaceut die dagelijks met dit dilemma te maken heeft wordt in deze masterclass aan de hand van casuïstiek antwoord gegeven op juridische vragen.

Lees meer
Bedrijfkunde – Business Administration for Dutch Life Sciences & Health

BA Strategische Marketing 1 nov 2019

De module Strategisch Management maakt deel uit van een de opleiding Bedrijfskunde voor Life sciences & health die de Smelt Academy samen met de Hogeschool Leeuwarden NHL – Stenden. De module Strategisch Management behoort een van de vier kern-modules van de complete opleiding. De module is op zichzelf staand te volgen.

Lees meer

Vergoeding van geneesmiddelen 5 nov 2019

De vergoeding van (dure) geneesmiddelen; Er is veel om te doen in de politiek en media. Welke strategieën zijn er, hoe werkt het systeem in Nederland en wie is wie in deze complexe omgeving? Onze trainer schept overzicht en duidelijkheid in de materie en geeft je een gedegen basis om je werk binnen de farmaceutische industrie goed te kunnen doen.

Lees meer

Workshop: Netwerken & Personal Branding 11 nov 2019

Je wilt jezelf laten zien tijdens een netwerkbijeenkomst? Het geheim is een helder persoonlijk profiel waarmee je zichtbaar bent. In deze training gaan we op zoek naar je kracht, ontdekken we hoe anderen je zien en leer je hoe je jezelf op een authentieke manier presenteert.

Lees meer

Workshop Beïnvloedingsvaardigheden 14 nov 2019

Je hebt formeel geen macht maar je wilt wel zaken voor elkaar krijgen. Hoe doe je dat op een manier die bij jou past? Ontdek de kracht van jouw beïnvloedingsstijl in deze workshop en ervaar hoe je dit kunt aanpassen aan je gesprekspartner.

Lees meer

Training: Value Based HealthCare 19 nov 2019

Value Based Healthcare is 'Hot'! Met valuebased healthcare wordt de patiënt op de eerste plaats gezet. Tijdens de training leer je met welke partijen samengewerkt kan worden, zodat patiëntenwaarde geoptimaliseerd kan worden, zonder de organisatie uit het oog te verliezen.

Lees meer

Praktisch Project Management 21 nov 2019

Je bent dagelijks betrokken bij de uitvoer van een project zoals bijvoorbeeld het in goede banen leiden van een fase IV studie of de implementatie van een patient support program. Wat zijn de spelregels en hoe werk je goed samen? In deze praktijkgerichte training komt alles aan bod weet jij straks elk project succesvol af te ronden.

Lees meer

Start Curriculum Medical Affairs 26 nov 2019

De wereld om ons heen verandert in hoog tempo en ontwikkelingen zoals Value Based HealthCare vragen, nog meer dan voorheen, om een goede samenwerking met de markt. Met dit curriculum ben jij hier klaar voor.

Lees meer

Masterclass: Update Financiering van de Nederlandse zorg 26 nov 2019

De gezondheidszorg en haar deelmarkten staan geen dag stil. Politieke ontwikkelingen, maatschappelijke opinie en steeds strengere eisen door toezichthouders maken deze markt dynamisch en uitdagend. Dit alles vraagt om ondernemerschap, creativiteit en aanpassingsvermogen. Met deze blended training verschaft u inzicht in deze complexe materie en kunt u de opgedane kennis toepassen in de context van uw dagelijkse werk.

Lees meer

Curriculum Key Accountmanagement Hospital 26 nov 2019

De vanzelfsprekendheid dat een geregistreerd geneesmiddel beschikbaar is voor alle patiënten die er voor in aanmerking komen, is verleden tijd. Dit vraagt van organisaties een andere benadering van de markt en bredere kennis van financierings- en organisatiestromen, stakeholdermanagement en contractmanagement, welke meer dan in het verleden gericht is op een geïntegreerd partnerschap met het account.

Lees meer

Digitale Transformatie 1 jan 2020

Digitale ontwikkelingen gaan vaak sneller dan bedrijven daar op in kunnen spelen, terwijl mensen dat wel verwachten. Digital is de reden dat de helft van de Fortune 500 bedrijven verdwenen zijn sinds 2000. Om relevant te blijven is vernieuwing noodzakelijk, maar veel organisaties zijn hier niet op ingericht en beschikken niet over de juiste digitale en creatieve vaardigheden. De opleiding zal van start gaan zodra tien deelnemers zich hebben aangemeld. Digitale Innovatie In een steeds sneller veranderende wereld moeten bedrijfsmodellen en processen steeds wendbaarder worden. Hierbij is digitale innovatie onmisbaar. Door gebruik te maken van de mogelijkheden die nieuwe digitale technologieën bieden, kunnen zaken anders worden georganiseerd. Waarbij de belofte enorm is: 10X, passender, effectiever en efficiënter. En zo komen traditionele businessmodellen onder druk te staan. En wanneer jij niet tijdig je eigen plan trekt, wordt jij onderdeel of leidend voorwerp van het plan van een ander.

Lees meer