Trainingsagenda

Home/Trainingsagenda/

Workshop Personal Branding 18 nov 2019

In deze workshop gaan we op zoek naar je kracht, ontdekken we hoe anderen je zien en leer je hoe je jezelf op een authentieke manier presenteert.

Lees meer

Praktisch Project Management 21 nov 2019

Je bent dagelijks betrokken bij de uitvoer van een project zoals bijvoorbeeld het in goede banen leiden van een fase IV studie of de implementatie van een patient support program. Wat zijn de spelregels en hoe werk je goed samen? In deze praktijkgerichte training komt alles aan bod weet jij straks elk project succesvol af te ronden.

Lees meer

Start Curriculum Medical Affairs 26 nov 2019

Het Curriculum Medical Affairs CMA is een speciaal ontwikkeld curriculum voor talenten op de medical affairs of medische afdelingen van organisaties in Life Sciences & Health. Het curriculum voorziet in de ontwikkeling van: – kennis – vaardigheden – visie

Lees meer
Bedrijfkunde – Business Administration for Dutch Life Sciences & Health

Module Strategisch management 1 dec 2019

De module Strategisch Management maakt deel uit van een de opleiding Bedrijfskunde voor Life sciences & health die de Smelt Academy samen met de Hogeschool Leeuwarden NHL – Stenden. De module Strategisch Management behoort een van de vier kern-modules van de complete opleiding. De module is op zichzelf staand te volgen.

Lees meer

Training: Timemanagement 10 dec 2019

In onze huidige 24/7 economie met smartphones waardoor je continue bereikbaar bent, voelt elke werkdag veel te kort en is time management een ware uitdaging. Weer grip krijgen op jouw agenda én jezelf? Deze training helpt je op weg en zorgt ervoor dat je beïnvloeder bent en geen slachtoffer.

Lees meer

Start Curriculum Account Leadership 16 dec 2019

Het curriculum Key Account Management is vernieuwd. De opleiding is meer dan ooit gericht op het vergroten van jouw persoonlijke impact. Naast het verbindend netwerken met stakeholders en het verkrijgen van inzicht in hun context en doelen, staan eigenaarschap, persoonlijk leiderschap en de regierol nemen centraal in deze opleiding. Wij ontwikkelen op een interactieve wijze jouw interactie- en adviesvaardigheden en jouw creativiteit om daarmee de beschikbare ruimte te benutten. Dit alles met als doel je plezier, beweeglijkheid en effectiviteit te vergroten.

Lees meer