Trainingsagenda

Home/Trainingsagenda/

Tijd voor reflectie, de filosofische aanpak 10 feb 2020

vindt je purpose, vergroot je impact

Lees meer

Start Curriculum Account Leadership 10 feb 2020

Het curriculum Key Account Management is vernieuwd. De opleiding is meer dan ooit gericht op het vergroten van jouw persoonlijke impact. Naast het verbindend netwerken met stakeholders en het verkrijgen van inzicht in hun context en doelen, staan eigenaarschap, persoonlijk leiderschap en de regierol nemen centraal in deze opleiding. Wij ontwikkelen op een interactieve wijze jouw interactie- en adviesvaardigheden en jouw creativiteit om daarmee de beschikbare ruimte te benutten. Dit alles met als doel je plezier, beweeglijkheid en effectiviteit te vergroten.

Lees meer

Business Intelligence 11 feb 2020

Salesdata; een belangrijke KPI in de life sciences en health industrie. Welke datacombinaties zijn mogelijk en hoe interpreteer je deze op een goede manier zodat de juiste conclusies getrokken kunnen worden. In deze training leer je er alles over.

Lees meer

Masterclass Digitale transformatie 13 feb 2020

Digitale ontwikkelingen gaan vaak sneller dan bedrijven daar op in kunnen spelen, terwijl mensen dat wel verwachten. Digital is de reden dat de helft van de Fortune 500 bedrijven verdwenen zijn sinds 2000. Om relevant te blijven is vernieuwing noodzakelijk, maar veel organisaties zijn hier niet op ingericht en beschikken niet over de juiste digitale en creatieve vaardigheden.

Lees meer

Masterclass Innovaties in de gezondheidszorg 14 feb 2020

Binnen de zorg verandert er veel. Om goede zorg en ondersteuning te blijven bieden wordt de inzet van technologieën en digitale middelen zoals e-health, domotica en robotica steeds belangrijker. In deze training verdiep je je in de belangrijkste innovaties in de zorg. Ook verdiep je je in het maatschappelijk belang van zorginnovaties en het meest recente overheidsbeleid.

Lees meer

Masterclass Samenwerken met regio-organisaties 2 mrt 2020

Deze masterclass is onmisbaar voor iedereen werkzaam in de life sciences & health die samenwerking zoeken in de eerste lijn.

Lees meer

Medische statistiek 19 mrt 2020

Als medewerker op de medische afdeling draait je werk veelal om geneesmiddelenonderzoek. Daarbij zijn vaardigheden om dit onderzoek kritisch te beoordelen naar de effectiviteit van de therapeutische interventies van essentieel belang. Kun je hierin wat scholing gebruiken? Dan geeft dit trainingsprogramma, ontwikkeld in samenwerking met prof.dr. Jan Tijssen de juiste bagage om je functie goed uit te voeren. Ben je werkzaam op een andere afdeling binnen de farma en heb je ook behoefte om juist hierin geschoold te worden? Je bent van harte welkom.

Lees meer

Masterclass Drijfveren & Persoonlijk leiderschap 23 mrt 2020

Een spannende kijk op communicatie en persoonlijk leiderschap vanuit jouw drijfveren

Lees meer

Bedrijfskunde module Digitale innovatie & transformatie 24 mrt 2020

Digitale ontwikkelingen gaan vaak sneller dan bedrijven daar op in kunnen spelen, terwijl mensen dat wel verwachten. Digital is de reden dat de helft van de Fortune 500 bedrijven verdwenen zijn sinds 2000. Om relevant te blijven is vernieuwing noodzakelijk, maar veel organisaties zijn hier niet op ingericht en beschikken niet over de juiste digitale en creatieve vaardigheden. Digitale Innovatie In een steeds sneller veranderende wereld moeten bedrijfsmodellen en processen steeds wendbaarder worden. Hierbij is digitale innovatie onmisbaar. Door gebruik te maken van de mogelijkheden die nieuwe digitale technologieën bieden, kunnen zaken anders worden georganiseerd. Waarbij de belofte enorm is: 10X, passender, effectiever en efficiënter. En zo komen traditionele businessmodellen onder druk te staan. En wanneer jij niet tijdig je eigen plan trekt, word jij onderdeel of leidend voorwerp van het plan van een ander. De opleiding zal van start gaan zodra tien deelnemers zich hebben aangemeld.

Lees meer

Masterclass Vergoeding van geneesmiddelen 26 mrt 2020

De vergoeding van (dure) geneesmiddelen; Er is veel om te doen in de politiek en media. Welke strategieën zijn er, hoe werkt het systeem in Nederland en wie is wie in deze complexe omgeving? Onze trainer schept overzicht en duidelijkheid in de materie en geeft je een gedegen basis om je werk binnen de farmaceutische industrie goed te kunnen doen.

Lees meer

Workshop Beinvloedingsvaardigheden 27 mrt 2020

Ontdek de kracht van jouw beïnvloedingsstijl in deze workshop en ervaar hoe je dit kunt aanpassen aan je gesprekspartner.

Lees meer

Workshop Personal Branding 31 mrt 2020

In deze workshop gaan we op zoek naar je kracht, ontdekken we hoe anderen je zien en leer je hoe je jezelf op een authentieke manier presenteert.

Lees meer

Masterclass Engage & Grow 8 apr 2020

Een unieke aanpak om de productiviteit, bevlogenheid & betrokkenheid van het team te verhogen.

Lees meer

Bedrijfskunde module Financieel Management & Bedrijfseconomie 9 apr 2020

De module Financieel Management & Bedrijfseconomie maakt deel uit van een de opleiding Bedrijfskunde voor Life sciences & health die de Smelt Academy samen met de Hogeschool Leeuwarden NHL – Stenden. De module Financieel Management & Bedrijfseconomie behoort één van de vier kern-modules van de complete opleiding. De module is op zichzelf staand te volgen.

Lees meer

Project Management Training 23 apr 2020

Je bent dagelijks betrokken bij de uitvoer van een project zoals bijvoorbeeld het in goede banen leiden van een fase IV studie of de implementatie van een patient support program. Wat zijn de spelregels en hoe werk je goed samen? In deze praktijkgerichte training komt alles aan bod weet jij straks elk project succesvol af te ronden.

Lees meer
Bedrijfkunde – Business Administration for Dutch Life Sciences & Health

Bedrijfskunde module Strategisch management 19 mei 2020

De module Strategisch Management maakt deel uit van een de opleiding Bedrijfskunde voor Life sciences & health die de Smelt Academy samen met de Hogeschool Leeuwarden NHL – Stenden. De module Strategisch Management behoort één van de vier kern-modules van de complete opleiding. De module is op zichzelf staand te volgen.

Lees meer

Masterclass Leidinggeven aan millennials 25 mei 2020

Babyboomers, X-generatie, Millennials en Z-generatie, wat drijft hen? Hoe deze verschillende generaties mee te nemen in de veranderende organisatie?

Lees meer

Masterclass Design thinking 10 jun 2020

In deze masterclass krijg je de eerste handvatten aangereikt om sneller en effectiever aan de slag te kunnen, weer resultaatgericht te zijn en nieuwe oplossingen te vinden.

Lees meer