Trainingsagenda

Home/Trainingsagenda/

Project Management Training 9 feb 2021

Je bent dagelijks betrokken bij de uitvoer van een project zoals bijvoorbeeld het in goede banen leiden van een fase IV studie of de implementatie van een patient support program. Wat zijn de spelregels en hoe werk je goed samen? In deze praktijkgerichte training komt alles aan bod weet jij straks elk project succesvol af te ronden.

Lees meer

Effectief klantafspraken maken 19 feb 2021

Verkopen begint bij het maken van een afspraak ...maar dat is niet meer zo makkelijk en veel buitendienstmedewerkers kampen met een lege agenda en minder werkplezier. Om met meer zelfvertrouwen en resultaat te bellen, heeft Smelt Academy het programma Impactvol Bellen & Afspraken maken ontwikkeld met de bewezen methode Excellent bellen© .

Lees meer

Medische statistiek 2 mrt 2021

Als medewerker op de medische afdeling draait je werk veelal om geneesmiddelenonderzoek. Daarbij zijn vaardigheden om dit onderzoek kritisch te beoordelen naar de effectiviteit van de therapeutische interventies van essentieel belang. Kun je hierin wat scholing gebruiken? Dan geeft dit trainingsprogramma, ontwikkeld in samenwerking met prof.dr. Jan Tijssen de juiste bagage om je functie goed uit te voeren. Ben je werkzaam op een andere afdeling binnen de farma en heb je ook behoefte om juist hierin geschoold te worden? Je bent van harte welkom.

Lees meer

Masterclass Engage & Grow 12 mrt 2021

Een unieke aanpak om de productiviteit, bevlogenheid & betrokkenheid van het team te verhogen.

Lees meer

Lean Six Sigma 9 apr 2021

" In 85% van de gevallen waarbij een organisatie faalt om aan de eisen van de klant te voldoen ligt de oorzaak bij falende processen, niet bij de medewerker" Verander het proces in plaats van de medewerker de schuld te geven als er iets fout gaat. Dit is de gedachte achter lean six sigma. Door inzicht te creëren in het gehele proces en de tools te gebruiken om de processen te verbeteren wordt uiteindelijk de klantwaarde (en daarmee het bestaansrecht van de organisatie) verhoogd. Wil je ook de yellow belt? Kom dan naar deze interactieve training. Deze training is onderdeel van het curriculum Excellence in interim managment - Expert maar kan ook goed afzonderlijk gevolgd worden.

Lees meer

Workshop Beinvloedingsvaardigheden 15 mei 2021

Ontdek de kracht van jouw beïnvloedingsstijl in deze workshop en ervaar hoe je dit kunt aanpassen aan je gesprekspartner.

Lees meer