Over ons

Home/Over ons

Improving the knowledge and competencies of human capital in healthcare industries!

Welkom bij de Smelt Academy!
De Smelt Academy is de Nederlandse learning & development organisatie voor de healthcare en life sciences industrie.

Als partner van deze branche hebben wij als:

Onze missie

Het human capital in Medicines & Medical Technology optimaal voorbereiden op samenwerken met healthcare professionals en stakeholders.

En daarmee willen wij bewerkstelligen:

Onze Ambitie

Het vergroten van Engagement & Employability & Efficiency van uw human capital.

Een uniek concept

Smelt Academy speelt voortdurend in op actuele leer- en ontwikkelingsbehoeftes
van uw medewerkers afgestemd op de ontwikkelingen binnen het gehele speelveld.

  • Kennis van vandaag
  • Vaardigheden 3.0
  • Competenties van de toekomst

Onze trainingen worden ontwikkeld door…

  • Trainers
  • Experts uit het veld
  • Web-developers

Al onze services komen tezamen in het Smelt Career Center dat dé plek is voor talenten en opdrachtgevers die pro-actief met hun carrière bezig zijn. Klik hier om te zien waar wij voor staan.

Als talent kom je er tijdens je loopbaan achter wie je bent, wat je wilt, welke baan bij je past en hoe je ervoor zorgt dat je de baan krijgt die je wilt.
Gedurende je gehele loopbaan kun je bij Smelt Career Center terecht. Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van advies van een van onze consultants, reflectie met een talentcoach, het opdoen van kennis en het oefenen van vaardigheden met één van onze trainers.

Smelt Career Center prikkelt je op een creatieve manier om de mogelijkheden in jezelf te zien, én deze ook uit jezelf te kunnen halen. We ondersteunen je in het zichtbaar maken van jezelf en het verstevigen van je kwaliteiten om de carrière te krijgen die daar bij past.
Opdrachtgevers zijn van harte welkom voor het ontmoeten van hun toekomstige talenten, maar ook voor het uitbouwen van hun eigen carrière. Tijdens inspirerende bijeenkomsten ontmoet je collega (HR) professionals die ook gestalte geven aan Talentmanagement- en development.

Een relatie met Smelt Career Center staat voor partnership, kwaliteit, integriteit, ondernemerschap en betrokkenheid. Eenmaal aan de slag via Smelt geeft je een lidmaatschap op het Career Center waarmee je verzekerd bent van begeleiding, advies en ontwikkeling tijdens je Career Journey.