Medical Devices & Diagnostic Industry

Home/Medical Devices & Diagnostic Industry

De Medical Devices en Diagnostic Industry staan voor steeds grotere uitdagingen. Het sterk veranderende zorglandschap vraagt om meer kennis en een andere benadering van de zorgmarkt. Voor professionals werkzaam in deze branche heeft de Smelt Academy diverse trainingen ontwikkeld die aansluiten bij de laatste trends en ontwikkelingen in deze markt.

Zo gaat het Curriculum Field Market Access in op de invloed van beleidsontwikkelingen binnen de gezondheidszorg op de toegang en financiering van medische apparatuur en technologische innovaties. Onderwerpen als Health-Economics, kosteneffectiviteit studies en doelmatigheid analyses komen in diverse programma’s aan bod. Het creëren van een value story afgestemd op de verschillende stakeholders is een aspect dat veel in de belangstelling staat, evenals het thema ‘Finance for Non-Financials’.

De Smelt Academy heeft een breed netwerk van kennisexperts en ervaren trainers en maakt gebruik van blended learning. Ons aanbod varieert van e-learnings, thema gerichte experts sessies en meerdaagse programma’s voor zowel junior als ervaren professionals

    Heb je een vraag over een van onze trainingen, of kun je niet vinden wat je zoekt, we helpen je graag verder. Laat hier je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

    Hartelijk dank namens het team van de Smelt Academy

    Judith en Sander