Medical Devices & Diagnostic Industry

Home/Medical Devices & Diagnostic Industry

Medical Devices & Diagnostic Industry

De Medical Devices en Diagnostic Industry staan voor steeds grotere uitdagingen. Het sterk veranderende zorglandschap vraagt om meer kennis en een andere benadering van de zorgmarkt. Voor professionals werkzaam in deze branche heeft de Smelt Academy diverse trainingen ontwikkeld die aansluiten bij de laatste trends en ontwikkelingen in deze markt.

Zo gaat het Curriculum Field Market Access in op de invloed van beleidsontwikkelingen binnen de gezondheidszorg op de toegang en financiering van medische apparatuur en technologische innovaties. Onderwerpen als Health-Economics, kosteneffectiviteit studies en doelmatigheid analyses komen in diverse programma’s aan bod. Het creëren van een value story afgestemd op de verschillende stakeholders is een aspect dat veel in de belangstelling staat, evenals het thema ‘Finance for Non-Financials’.

De Smelt Academy heeft een breed netwerk van kennisexperts en ervaren trainers en maakt gebruik van blended learning. Ons aanbod varieert van e-learnings, thema gerichte experts sessies en meerdaagse programma’s voor zowel junior als ervaren professionals

medical devices

Vakinhoudelijk

Vaardigheden


Binnenkort in Smelt Career Center

Trainee programma Medical - start 17 jan 2019

Ben jij een starter op de medische afdeling dan komt er behoorlijk veel op je af. Met deze volledige opleiding van de Smelt Academy wordt je in 10 modules klaar gestoomd voor deze enerverende branche.

Lees meer

Feedback geven & ontvangen 25 jan 2019

Een betere samenwerking met je collega's en of klant door een heldere en respectvolle manier van feedback geven (én ontvangen).

Lees meer

Workshop: Je talenten in kaart brengen 28 jan 2019

Wist jij dat de grootste kans op een burn out ligt in werk doen waar je niet goed in bent of waarin je je niet prettig voelt. Ontdek waar jouw talenten liggen en leer ze meer in te zetten zodat jij elke dag met energie naar je werk gaat. In deze training gaan we actief aan de slag met jouw talenten in kaart te brengen en vergroot je je employability

Lees meer