Medical Devices & Diagnostic Industry

Home/Medical Devices & Diagnostic Industry

Medical Devices & Diagnostic Industry

De Medical Devices en Diagnostic Industry staan voor steeds grotere uitdagingen. Het sterk veranderende zorglandschap vraagt om meer kennis en een andere benadering van de zorgmarkt. Voor professionals werkzaam in deze branche heeft de Smelt Academy diverse trainingen ontwikkeld die aansluiten bij de laatste trends en ontwikkelingen in deze markt.

Zo gaat het Curriculum Field Market Access in op de invloed van beleidsontwikkelingen binnen de gezondheidszorg op de toegang en financiering van medische apparatuur en technologische innovaties. Onderwerpen als Health-Economics, kosteneffectiviteit studies en doelmatigheid analyses komen in diverse programma’s aan bod. Het creëren van een value story afgestemd op de verschillende stakeholders is een aspect dat veel in de belangstelling staat, evenals het thema ‘Finance for Non-Financials’.

De Smelt Academy heeft een breed netwerk van kennisexperts en ervaren trainers en maakt gebruik van blended learning. Ons aanbod varieert van e-learnings, thema gerichte experts sessies en meerdaagse programma’s voor zowel junior als ervaren professionals

medical devices

Vakinhoudelijk

Vaardigheden


Binnenkort in Smelt Career Center

Workshop: Netwerken & Personal Branding 25 mrt 2019

Je wilt jezelf laten zien tijdens een netwerkbijeenkomst? Het geheim is een helder persoonlijk profiel waarmee je zichtbaar bent. In deze training gaan we op zoek naar je kracht, ontdekken we hoe anderen je zien en leer je hoe je jezelf op een authentieke manier presenteert.

Lees meer

Vergoeding van geneesmiddelen 26 mrt 2019

De vergoeding van (dure) geneesmiddelen; Er is veel om te doen in de politiek en media. Welke strategieën zijn er, hoe werkt het systeem in Nederland en wie is wie in deze complexe omgeving?. Onze trainer schept overzicht en duidelijkheid in de materie en geeft je een gedegen basis om je werk binnen de farmaceutische industrie goed te kunnen doen.

Lees meer

Beinvloeden 28 mrt 2019

Je hebt formeel geen macht maar je wilt wel zaken voor elkaar krijgen. Hoe doe je dat op een manier die bij jou past? Ontdek de kracht van jouw beïnvloedingsstijl in deze workshop en ervaar hoe je dit kunt aanpassen aan je gesprekspartner.

Lees meer