Medical Devices & Diagnostic Industry

Home/Medical Devices & Diagnostic Industry

Medical Devices & Diagnostic Industry

De Medical Devices en Diagnostic Industry staan voor steeds grotere uitdagingen. Het sterk veranderende zorglandschap vraagt om meer kennis en een andere benadering van de zorgmarkt. Voor professionals werkzaam in deze branche heeft de Smelt Academy diverse trainingen ontwikkeld die aansluiten bij de laatste trends en ontwikkelingen in deze markt.

Zo gaat het Curriculum Field Market Access in op de invloed van beleidsontwikkelingen binnen de gezondheidszorg op de toegang en financiering van medische apparatuur en technologische innovaties. Onderwerpen als Health-Economics, kosteneffectiviteit studies en doelmatigheid analyses komen in diverse programma’s aan bod. Het creëren van een value story afgestemd op de verschillende stakeholders is een aspect dat veel in de belangstelling staat, evenals het thema ‘Finance for Non-Financials’.

De Smelt Academy heeft een breed netwerk van kennisexperts en ervaren trainers en maakt gebruik van blended learning. Ons aanbod varieert van e-learnings, thema gerichte experts sessies en meerdaagse programma’s voor zowel junior als ervaren professionals

medical devices

Vakinhoudelijk

Vaardigheden


Binnenkort in Smelt Career Center

Training: Innovaties in de gezondheidszorg 20 mei 2019

Binnen de zorg verandert er veel. Om goede zorg en ondersteuning te blijven bieden wordt de inzet van technologieën en digitale middelen zoals e-health, domotica en robotica steeds belangrijker. In deze training verdiep je je in de belangrijkste innovaties in de zorg. Ook verdiep je je in het maatschappelijk belang van zorginnovaties en het meest recente overheidsbeleid.

Lees meer

Masterclass: Update Financiering van de Nederlandse zorg 27 mei 2019

De gezondheidszorg en haar deelmarkten staan geen dag stil. Politieke ontwikkelingen, maatschappelijke opinie en steeds strengere eisen door toezichthouders maken deze markt dynamisch en uitdagend. Dit alles vraagt om ondernemerschap, creativiteit en aanpassingsvermogen. Met deze blended training verschaft u inzicht in deze complexe materie en kunt u de opgedane kennis toepassen in de context van uw dagelijkse werk.

Lees meer

Masterclass Marketing: 'Identificeren van touchpoints' 28 mei 2019

De masterclass 'identificeren van touchpoints' uit de reeks marketing leadership trainingen voor life sciences & health ....

Lees meer