Ontdek de kracht van jouw beïnvloedingsstijl in deze workshop en ervaar hoe je dit kunt aanpassen aan je gesprekspartner.

card image

Jolanda Hovinga

Trainer
+31(0)35 - 543 00 21

Hoe invloedrijk ben jij?

Hoe zorg jij ervoor dat de ander naar je luistert?

Als je geen formele macht hebt, heb je meestal geen middelen om zaken af te dwingen. Je moet het hebben van je beïnvloedingsvaardigheden. En het blijkt dat de meeste mensen dan vaak op één manier invloed proberen uit te oefenen. Ongeacht de gesprekspartner, en de situatie. Dat is niet altijd effectief.

Ook als je wel formele macht hebt, is het van belang dat je jouw beïnvloedingsstijl aanpast aan de ander voor het optimale resultaat. De ene medewerker is de andere niet, en elke situatie vraagt een eigen aanpak.

Zou het niet mooi zijn als je een aantal stijlen tot je beschikking hebt en die, afhankelijk van de gesprekspartner en de situatie, in kunt zetten? Zodat je meer dingen voor elkaar krijgt?

Het gaat hierbij niet om trucjes of manipulatie, maar om het effectief beïnvloeden van de ander, vanuit je eigen waarden zodat je authentiek over blijft komen.

Met behulp van het Insights model “Inzicht in invloed” geven we je concrete handvatten en leer je de tien beïnvloedingsvaardigheden in te zetten. Zodat jij veelzijdiger wordt, en kunt schakelen als dat nodig is.

In deze training ga je veel oefenen met de tien verschillende vaardigheden, zodat je met een rugzak vol skills afsluit.

Na het volgen van de workshop heb je kennis gemaakt met de verschillende beïnvloedingsstragieën en weet jij mensen in verschillende situaties te overtuigen zodat je meer voor elkaar krijgt.

Facts

Doelgroep:Iedereen die met een goede overtuigingskracht collega's en klanten enthousiast wil maken voor zijn of haar ideeën.
Duur:1 dag
Vorm:Interactieve workshop virtueel of live
Tijd:Aanvang 09:30 en einde omstreeks 16:00
Locatie:Smelt Career Center

Amalialaan 126-B

Baarn

035-5430021
Lunch / diner:Tijdens de training wordt een lichte lunch geserveerd
Competenties:overtuigen, overredingskracht, tactisch schakelen
Kosten:€ 675,-

Deze workshop wordt gegeven door drs. Jolanda Hovinga, Eigenaar van Symbiose training. Jolanda komt zelf uit de farmaceutische industrie waar zij sales functies heeft gehad en sinds 2010 traint en begeleidt zij professionals die hun kwaliteiten beter tot hun recht willen laten komen.

  • Nog geen data bekend

Houd mij op de hoogte