card image

Judith Palinckx

Projectleider
+31(0)35 - 543 00 21

De Nederlandse zorguitgaven stijgen ieder jaar. Deze uitgaven zijn deels toe te schrijven aan de vergrijzende bevolking, maar voor een groot gedeelte zijn deze uitgaven toe te schrijven aan verbeterende vormen van diagnostiek en behandelingen ter bevordering van de kwaliteit van zorg.

Naast kwaliteit van zorg speelt de betaalbaarheid van de zorg een steeds grotere rol in het Nederlandse zorglandschap. Dit zorgt ervoor dat de gezondheidszorgsector onderhevig is aan veranderingen al dan niet gedreven door nieuwe wetgeving.

Factsheet

Deze module heeft als doel u inzicht te geven in de organisatie, financiering en bekostiging binnen de eerstelijns zorg, en de betrokken zorgverleners en hun taken.

Facts

Doelgroep:Deze e-learning is bedoeld voor medewerkers* van de farmaceutische industrie voor wie uitgebreide kennis over de financiering van de eerstelijns gezondheidszorg nuttig is. Het is een verdieping op de module “financiering van de zorg (Basis)”- Field market access medewerkers

- Account managers

- Product managers

- Brand managers

- Sales managers*werkzaam zijn in de eerste lijn of werken met producten bestemd voor de eerste lijn.
Duur:Ongeveer 8 tot 10 uur
Vorm:Online, ondersteunt door Windows, iOS en Android
Tijd:n.v.t.
Locatie:
Lunch / diner:
Competenties:
Kosten:Informeer naar de mogelijkheden via training@smelt.nl of 035-5430021.

De training is online maar kan desgewenst ook klassikaal verzorgd worden. Informeer naar de mogelijkheden via training@smelt.nl of 035-5430021.

  • Nog geen data bekend

Houd mij op de hoogte