Een eendaagse training met een kleine groep van maximaal 12 personen leer en ervaar je welke elementen van belang zijn om een goede meeting te hebben en welke tools daarmee tot je beschikking staan. Het uitgangspunt is dat men zelf oplossingen gaan ontdekken door hun denkkracht te versterken. Jij leert wat je daarvoor moet doen en voor moet laten.

card image

Sandra Hegge

Trainer
+31(0)35 - 543 00 21

Leren faciliteren van meetings en workshops met gebruik van de Thinking Environment®
De Thinking Environment is ontwikkeld door Nancy Kline – middels haar levenslange inzet en ervaring – en is verspreid over de wereld als een methode die mensen in staat stelt voor zichzelf te denken.

Nancy, als pionier en schepper van de Thinking Environment, had haar eerste publicaties in het begin van de jaren negentig. Haar laatste boek, the promise that changes everything, is uitgebracht in 2020.

De training Transformerende Meetings is een van de manieren om de Thinking Environment toe te passen in organisaties en resulteert in een versterkte betrokkenheid en betere oplossingen.

Sandra Hegge, oprichter van Cicerone, is in 2010 gekwalificeerd als facilitator van de Thinking Environment en heeft honderden mensen in het bedrijfsleven getraind. Omdat ze zelf jarenlang in het bedrijfsleven gewerkt heeft, kan ze zich de uitdagingen die mensen meemaken en hun werksituatie goed voorstellen.

Een eendaagse training met een kleine groep van maximaal 12 personen  leer en ervaar je welke elementen van belang zijn om een goede meeting te hebben en welke tools daarmee tot je beschikking staan. Het uitgangspunt is dat men zelf oplossingen gaan ontdekken door hun denkkracht te versterken. Jij leert wat je daarvoor moet doen en voor moet laten.

Na deze dag ben je in staat te begrijpen welke elementen en gedragingen een denkomgeving kunnen vormen en welke methodes er zijn om deze toe te passen. Het geeft je een start zelf een meeting te organiseren op basis van deze principes.
Je krijgt materiaal mee om later te gebruiken en ontmoet mensen waarmee je ook je netwerk weer kunt uitbreiden.

Facts

Doelgroep:Iedereen die wil leren faciliteren of kennis wil maken met de thinking environment.
Duur:1 day
Vorm:Masterclass
Tijd:9.00 AM
Locatie:Smelt Academy, Amalialaan 126-B, 3743 KJ Baarn
Lunch / diner:Een lichte lunch zal worden geserveerd tijdens de training
Competenties:
Kosten:€ 400,00

Sandra Hegge is in 2010 gekwalificeerd als facilitator van de Thinking Environment en heeft honderden mensen in het bedrijfsleven getraind. Omdat ze zelf jarenlang in het bedrijfsleven gewerkt heeft, kan ze zich de uitdagingen die mensen meemaken en hun werksituatie goed voorstellen.

  • Nog geen data bekend

Houd mij op de hoogte