Als je werkzaam bent binnen het klinisch onderzoek is werken volgens de GCP richtlijnen van het hoogste belang. Het is goed om jaarlijks jezelf hierin bij te spijkeren. Waar doen we het allemaal voor; wat zijn de belangrijkste zaken en wat is er veranderd? In deze update krijg je in één middag een refreshment van je kennis.

 • Op elk moment van de dag waar je maar wilt inloggen en studeren wanneer het jouw uitkomt?  Dat is het GCP certificaat behalen via het  eigentijdse web-based learning systeem van Smelt Academy. Elke module bestaat uit een theoretisch online e-learning gedeelte en een eindtoets.Onderwerpen:
  • Proces geneesmiddelenontwikkeling en methodologie
  • Nederlandse Wet- en Regelgeving klinisch onderzoek
  • Algemene Wet- en Regelgeving klinisch onderzoek
  • Administratie, Filen, Archiveren bij klinisch onderzoek
  • Drug Safety
  • Audits & Inspecties

  optioneel: Klassikale Trainingsdag

  Na het afronden van de modules kun je deelnemen aan een klassikale trainingsdag  waarbij alle onderwerpen uit de theorie worden besproken. Door middel van oefeningen en casuïstiek gaat het relatief abstracte onderwerp leven en wordt de wet- en regelgeving beter toepasbaar in de praktijk.

  GCP register

  Na het bestuderen van de stof en het maken van de online toets is het mogelijk om bij het EMWO examen te doen. Na het behalen van dit examen kun je opgenomen worden in het register. Je dient je zelf voor het examen aan te melden. De kosten zijn € 100,- Op de website van EMWO vind je alle informatie hierover.

Na het volgen van deze refreshment course ben je volledig op de hoogte van alle wet- en regelgeving wijzigingen binnen de uitvoer van geneesmiddelen onderzoek

Facts

Doelgroep:Medewerkers op de afdeling Clinical research
Duur:1 dagdeel
Vorm:Klassikaal
Tijd:aanvang 15:00 en einde omstreeks 19:30 uur
Locatie:Smelt Career Center

Amalialaan 126 B

3743 KJ Baarn

035-5430021
Lunch / diner:n.v.t.
Competenties:geen
Kosten:€ 350,-

De training wordt gegeven door dr. Clemens van Ede, freelance clinical research consultant,

 • Nog geen data bekend

Houd mij op de hoogte