Smelt Academy

Dutch institute for learning and development in life sciences and health

Improving the knowledge and competencies of human capital in healthcare industries!

Contact

Team ontwikkeling in een snel veranderende omgeving

Welke uitdaging ga jij aan in een snel veranderende omgeving op het gebied van communicatie en (zelf)leiderschap?

Ontdek dit tijdens de 4 Masterclasses waar de uitdaging begint!

  • (Zelf)leiderschap op basis van drijfveren
  • Teambetrokkenheid verhogen (Engage & Grow)
  • Een nieuwe generatie medewerkers en het team in beweging houden
  • Design Thinking, een belangri jke competentie binnen een complexe toekomst

Lees meer

Bedrijfskunde voor Life sciences & health

Samen met NHL – Stenden University biedt de Smelt Academy vanaf september een post-College opleiding Bedrijfskunde voor de life sciences &  health industrie. Merk je dat door de veranderende context van  je doelgroep of heb je ambitie en streef je een management positie na, dan kun je je door het volgen van de verschillende modules je inzicht in strategisch management vergroten.

Lees meer 

Account Leadership training

Ontwikkel inzichten in het account management en maak persoonlijk kennis met de stakeholders van je doelgroep in onze account leadership trainingen.

Lees meer

Consultancy Learning & Development

Learning & development heeft als vakgebied een vlucht genomen. Steeds vaker vragen wij ons af wat de beste methode is om ons zelf of ons team nieuwe vaardigheden aan te leren. Maak kennis met onze learning & development specialisten die ieder meer dan dertig jaar ervaring hebben in het ontwikkelen van individuen, teams en organisaties.

Lees meer

Online Modules

Prijzen en vergoedingen van geneesmiddelen, er staat elke dag wel iets over in de krant. Houd jij het allemaal nog bij? De gezondheidszorg en haar deelmarkten zijn aan grote veranderingen onderhevig. De discussie over marktwerking is in volle gang, toezichthouders stellen strengere eisen en andere financieringsmogelijkheden nemen toe. Wil je hier alles over weten? Kijk dan eens naar onze volledig vernieuwde online modules.

Het vernieuwde Medical Affairs Curriculum CMA

Schrijf je nu in voor het volledig vernieuwde curriculum Medical Affairs. Deze vijfdaagse training geeft je alle handvatten zodat je vol op kunt participeren in het brandteam overleg en heb je alle inzichten verworven om vanuit Medical de medical need vast stellen en met jouw stakeholders in het veld aan de slag te gaan. Nu mét een ‘Leerlab’ waarin je uitgedaagd wordt je persoonlijke effectiviteit te optimaliseren met trainingen als ‘train de trainer’, het beïnvloeden van teams en effectieve twee-gesprekken voeren.

Lees meer