Smelt Academy

Dutch institute for learning and development in life sciences and health

Improving the knowledge and competencies of human capital in healthcare industries!

Contact

Digital Learning: Kennis van de NL zorg en financiering

Prijzen en vergoedingen van geneesmiddelen, er staat elke dag wel iets over in de krant. Houd jij het allemaal nog bij? De gezondheidszorg en haar deelmarkten zijn aan grote veranderingen onderhevig. De discussie over marktwerking is in volle gang, toezichthouders stellen strengere eisen en andere financieringsmogelijkheden nemen toe. Wil je hier alles over weten en leren op afstand? Kijk dan eens naar onze volledig vernieuwde E-learnings.

Bootcamp Medical Science Liaison

Wil jij Medical Science Liaison worden, dan hebben wij een heel geschikt programma voor jou. Dit bootcamp MSL leidt jou in vijf dagen tijd op in  alle competenties en kennisgebieden die je nodig hebt om deze functie succesvol uit te voeren. De opleiding is ook heel geschikt voor Product Specialisten die graag de overstap willen maken naar de Medische Afdeling.

Lees meer

Team ontwikkeling in een snel veranderende omgeving

Welke uitdaging ga jij aan in een snel veranderende omgeving op het gebied van communicatie en (zelf)leiderschap?

Ontdek dit tijdens de 4 Masterclasses waar de uitdaging begint!

  • (Zelf)leiderschap op basis van drijfveren
  • Teambetrokkenheid verhogen (Engage & Grow)
  • Een nieuwe generatie medewerkers en het team in beweging houden
  • Design Thinking, een belangri jke competentie binnen een complexe toekomst

Lees meer

Bedrijfskunde voor Life sciences & health

Samen met NHL – Stenden University biedt de Smelt Academy  een post-College opleiding Bedrijfskunde voor de life sciences &  health industrie. Merk je dat door de veranderende context van  je doelgroep of heb je ambitie en streef je een management positie na, dan kun je je door het volgen van de verschillende modules je inzicht in strategisch management vergroten.

Lees meer 

Account Leadership training

Ontwikkel inzichten in het account management en maak persoonlijk kennis met de stakeholders van je doelgroep in onze account leadership trainingen.

Lees meer

Consultancy Learning & Development

Learning & development heeft als vakgebied een vlucht genomen. Steeds vaker vragen wij ons af wat de beste methode is om ons zelf of ons team nieuwe vaardigheden aan te leren. Maak kennis met onze learning & development specialisten die ieder meer dan dertig jaar ervaring hebben in het ontwikkelen van individuen, teams en organisaties.

Lees meer