Trainingsagenda

Home/Trainingsagenda/

Masterclass Engage & Grow 8 apr 2020

Een unieke aanpak om de productiviteit, bevlogenheid & betrokkenheid van het team te verhogen.

Lees meer

Project Management Training 23 apr 2020

Je bent dagelijks betrokken bij de uitvoer van een project zoals bijvoorbeeld het in goede banen leiden van een fase IV studie of de implementatie van een patient support program. Wat zijn de spelregels en hoe werk je goed samen? In deze praktijkgerichte training komt alles aan bod weet jij straks elk project succesvol af te ronden.

Lees meer
Bedrijfkunde – Business Administration for Dutch Life Sciences & Health

Bedrijfskunde module Strategisch management 19 mei 2020

De module Strategisch Management maakt deel uit van een de opleiding Bedrijfskunde voor Life sciences & health die de Smelt Academy samen met de Hogeschool Leeuwarden NHL – Stenden. De module Strategisch Management behoort één van de vier kern-modules van de complete opleiding. De module is op zichzelf staand te volgen.

Lees meer

Masterclass Leidinggeven aan millennials 25 mei 2020

Babyboomers, X-generatie, Millennials en Z-generatie, wat drijft hen? Hoe deze verschillende generaties mee te nemen in de veranderende organisatie?

Lees meer

Masterclass Design thinking 10 jun 2020

In deze masterclass krijg je de eerste handvatten aangereikt om sneller en effectiever aan de slag te kunnen, weer resultaatgericht te zijn en nieuwe oplossingen te vinden.

Lees meer

Medische statistiek 8 okt 2020

Als medewerker op de medische afdeling draait je werk veelal om geneesmiddelenonderzoek. Daarbij zijn vaardigheden om dit onderzoek kritisch te beoordelen naar de effectiviteit van de therapeutische interventies van essentieel belang. Kun je hierin wat scholing gebruiken? Dan geeft dit trainingsprogramma, ontwikkeld in samenwerking met prof.dr. Jan Tijssen de juiste bagage om je functie goed uit te voeren. Ben je werkzaam op een andere afdeling binnen de farma en heb je ook behoefte om juist hierin geschoold te worden? Je bent van harte welkom.

Lees meer