Sales Team & Organisatie

Home/Sales Team & Organisatie
Smelt Academy the best onboarding in Life Sciences & Health

TEKST

Een bewezen aanpak om uw verkoop te stimuleren

Vergroot uw omzet door verkoopprocessen en verkoopgedrag op elkaar af te stemmen. 

Sales Colors laat u zien op welke manier u te werk moet gaan om de omzet te maximaliseren op basis van deze drie elementen: de commerciële cultuur, het verkoopproces en het verkoop gedrag. Sales Colors combineert deze drie elementen aan de hand van de Sales Colors survey en geeft u de uitslag door middel van een verkoopkleur. Deze vier verkoopkleuren staan allemaal voor een specifieke verkoopstijl. Dit zodat u een snel overzicht heeft over wat er gedaan moet worden om uw sales te maximaliseren en u geconfronteerd wordt met het integrale beeld van uw hele salesorganisatie.

Download onepager
Neem contact op

TEKST

Het programma in vogelvlucht

Het onboarding programma van de Smelt Academy biedt u de mogelijkheid om een nieuwe medewerker, die niet eerder in de farmaceutische of commerciële gezondheidszorg gewerkt heeft, of die terugkeert in de branche de juiste start te geven. De kracht van het onboarding programma van Smelt Academy is dat de cursist wordt opgeleid in alle niet bedrijfsspecifieke aspecten van het werken in een farmaceutisch of commercieel gezondheidszorg bedrijf. De betrokken HR medewerkers binnen uw organisatie kunnen zich dan richten op de specifieke onboarding van de nieuwe collega binnen de organisatie.

Het programma focust op een brede basiskennis van de Nederlandse gezondheidszorg en het begrip van medisch inhoudelijke, wettelijke en economische aspecten. De kennis zal bijdragen aan het zelfvertrouwen van de nieuwe medewerker in zijn of haar werkzaamheden en gesprekken met interne en externe stakeholders zoals healthcare professionals.

Smelt Academy online module Algemene Medische Kennis (AMK)

separator

Ontdek de module

separator

separator

Smelt Academy online module Algemene Farmaceutische Kennis (AFK)

separator

Ontdek de module

separator

separator

Smelt Academy online module Organisatie & Regelgeving van het Nederlandse zorgstelsel

separator

Ontdek de module

separator

separator

Smelt Academy online module Advanced Therapy Medicinal products

separator

Ontdek de module

separator

separator

Smelt Academy onboarding Financiering van de Nederlandse zorg

separator

Ontdek de module
Smelt Academy online module Vergoeding van een geneesmiddel

separator

Ontdek de module
Smelt Academy online module Stakeholders uitgelicht: Het ziekenhuis

separator

Ontdek de module
Smelt Academy online module Stakeholders uitgelicht: De apotheker

separator

Ontdek de module
Smelt Academy online module Lezen wetenschappelijke publicaties

separator

Ontdek de module

separator

Een onboarding programma op maat

Heeft u interesse in een onboarding programma van Smelt Academy, maar wilt u bovenstaand programma uitbreiden of aanpassen aan uw situatie? Dat is mogelijk met een onboarding programma op maat. Onze onboarding specialist zal met u een intakegesprek inplannen waarin uw wensen en behoeftes besproken worden. Aan de hand van het intakegesprek stellen wij een offerte op met daarin het programma en de timeline. De offerte zullen wij in een vervolggesprek met u bespreken.

separator

Vraag intake aan

separator

separator

Testimonials

“Ik heb diverse modules gevolgd bij Smelt Academy. Zonder enige farmaceutische achtergrond heb ik de stof snel en goed mijzelf eigen kunnen maken. Dit komt doordat de complexe stof haarfijn wordt uitgelegd in de online modules in combinatie met de mondelinge toelichting van de Trainer, mij succesvol afgaat in het opnemen van nieuwe informatie. Na het succesvol doorlopen van deze modules voel ik mij een gesprekspartner op niveau wanneer het gaat om zorg gerelateerde vraagstukken, dan wel inhoudelijke materie. Ik zou een ieder aanraden gebruik te maken van alle mogelijkheden die Smelt Academy aanbiedt om je tot een zorgprofessional te ontwikkelen.”

I. Zibari, ALK Abello

Pre-boarding: de start voor de start

Het is gelukt! Het contract is getekend en de nieuwe werknemer is aangenomen. Maar dan stopt vaak de communicatie, een gemiste kans als je het ons vraagt. Benut de tijd die je hebt voordat ze starten door ze voor te bereiden op wat ze de eerste weken kunnen verwachten.

Voorkom dat werknemers vroegtijdig stoppen

Een van de belangrijkste aspecten van onboarden is ervoor zorgen dat nieuwe werknemers hun werkzaamheden goed begrijpen. Onderzoek wijst uit dat werknemers die een verbeterd onboarding proces hadden doorlopen gemiddeld twee maanden sneller zelfstandig werken. Daarbij komt dat je de onzekerheid of nieuwe werknemers de juiste beslissing hebben genomen zo snel mogelijk wil wegnemen. Want spijt is de basis van een vroegtijdig vertrek.

Hoe zorg je er dus voor dat je een succesvol onboarding proces opzet? Wij hanteren een vijf-stappen plan waarmee je vroegtijdig vertrek voorkomt en je nieuwe medewerkers sneller succesvol en zelfstandig kunnen werken.

Smelt Academy